Curs NLP Intensiv, Iasi 28 nov.-4 dec. 2016

Se spune ca vapoarele se afla in siguranta in porturi, dar nu pentru asta sunt ele construite (John Shedd). De aceea va propunem sa nu va economisiti viata, ci sa o traiti din plin. Iar pentru aceasta venim in intampinarea dumneavoastra cu cel mai complet si complex program de dezvoltare personala si formare profesionala NLP din Romania – program in care practica si teoria sunt echilibrate si adaptate la experienta personala a fiecarui cursant in parte.
NLP Intensiv, Iasi 2016
NLP Intensiv, Iasi 2016

Descrierea completa o gasiti aici.

Ce BENEFICII ai, dacă participi la acest program:

– Cine sunt eu? Vei învăța să îți pui întrebările potrivite, astfel încât să descoperi cine ești tu cu adevărat. Odată aflat acest răspuns, vei ști cum să îți construiești viața în acord cu tine. Vei identifica valorile personale și convingerile ce îți susțin și modelează identitatea și misiunea. De asemenea, vei descoperi convingerile limitative care îți restrâng opțiunile și vei învăța cum să le transformi în potențial.

– Care este misiunea mea? Îți vei descoperi zonele de excelență personală prin dezvoltarea abilităților pe care le ai. Apoi vei învață cum să-ți stabilești obiectiveleîntr-o manieră corectă și cum să le atingi, respectându-te pe tine, misiunea ta și lucrurile care te definesc.

– Cum să îmi împlinesc viața? Două dintre marile resurse pe care le avem cu toții la dispoziție sunt comunicarea și emoțiile. Vei învăța cum să îți imbuntatesti comunicarea cu tine și cu cei din jurul tău, aducând armonie în relațiile care contează cu adevărat pentru tine. Vei afla importanța emoțiilor și cum să le gestionezi, astfel încât să dobândești încredere în tine. Vei învăța cum să gestionezi cu ușurință stresul și să răspunzi optim în situații dificile.

– Magie și culoare. Vei avea parte de surprize frumoase și cu sens în fiecare din cele 7 zile ale cursului. Pe lângă tehnici avansate de consiliere, vei dobândi acea atitudine ce-ți va reconfigura percepția pe care o ai acum asupra propriei persoane, a oamenilor din jurul tău și a vieții, în ansamblul ei. Te vei descoperi și te vei redefini în ritmul tău, la toate nivelurile: cognitiv, emoțional și spiritual.

– Profesionalism și garanție. Persoana ce te va însoți pe parcursul întregii săptămâni este trainerul Maria Cotoi , care a format până acum peste 700 de persoane, de-a lungul celor 7 ani de activitate în domeniul NLP. Experiența, profesionalismul, încrederea și pasiunea ei imprimă acestui program NLP calitatea ridicată de care vei beneficia și te vei bucura din plin.

Iași, 28 noiembrie – 4 decembrie 2016

Zilnic intre orele 9.00 si 19.00. Pauzele de cafea sunt la ora 11.00 si la ora 16.30. Masa de pranz se va servi intre orele 13.30 si 14.30.

TEMATICA NLP INTENSIV

Introducere în filosofia si principiile NLP-ului.Resursele si utilizarea acestora pentru gestionarea emotiilor.Structurile lingvistice pentru clarificarea mesajelor in comunicare.Valorile personale, identificare si ierarhizare.Stabilirea obiectivelor, elemente de coaching.Inconstient, hipnoza, transa.Tehnici de accesare a inconstientului.Structuri lingvistice de prelucrare a mesajelor din inconstient.Recadrarea si metodele de schimbare a perceptiei asupra realitatii.Metaforele si instrumentele de explorare a potentialului uman.Elemente de psihologie sociala.Abordarea si rezolvarea conflictelor intr-un sistem.Feed-back-ul si efectele aplicarii lui.Categoriile de comunicare Satir.Panorama Sociala si conexiunea la mediul din care facem parte.Stategii emotionale de accesare si explorare a creativitatii.Strategii mentale de atingere a obiectivelor.Nivelurile neurologice si construirea congruentei personale.Timpul subiectiv si perceptiile asupra lui.Tehnici avansate de schimbare a perceptiei asupra trecutului, prezentului si viitorului.Modelarea: explorarea si dezvoltarea capacitatii de invatare subiectiva.
DIPLOMA

Programul NLP Intensiv este unul de formare profesionala continua, iar certificatul de participare este eliberat deAsociatia Profesionala de NLP Integrativ. La acest program pot participa atat specialisti din toate domeniile (ex.: psihologie, coaching, educatie, management etc.), ce vor folosi cele învăţate în context profesional, cât şi persoanele interesate de propria dezvoltare personala.

INVESTITIA

440 euro pentru inscrierea pana la 5 octombrie 2016,
550 euro pentru inscrierea pana la 28 noiembrie 2016.

INSCRIERI SI INFORMATII

Pentru inscriere si informatii suplimentare, iti stau la dispozitie la telefon 0745.968.900 (Maria Cotoi) sau pe adresa contact@mariacotoi.ro .

TRAINER

Maria Cotoi: „Misiunea mea in domeniul profesional este aceea de a crea pentru participanti contextul favorabil in care sa traiasca experiente semnificative de schimbare si dezvoltare, de explorare si utilizare a potentialului si a resurselor mentale si emotionale. Sunt Master Trainer NLP recunoscut de asociatiile internationala si de cea romana de NLP si am 7 ani de experienta, cu peste 700 de oameni formati, in 9 dintre marile orase din tara. Valorile si resursele principale pe care le am si le accesez atunci cand lucrez cu oamenii sunt profesionalismul, respectul, deschiderea, umorul, şi blandetea.” Profilul meu complet este aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *