De ce inchirierea pe termen lung a unei masini poate fi mai avantajoasa decat un leasing financiar – Promotor Rent a Car Bucuresti

Promotor Rent a Car propune cea mai buna oferta de inchirieri auto pe termen lung, ce indeplineste toate conditiile cerute de clienti. Poti conduce masina dorita fara a fi conditionat de nivelul tau de venit, platind rate fixe in euro pe toata durata contractului. Inchirierea pe termen lung poate fi facuta indiferent de nivelul de venit al solicitantului, doar in baza unei analize de risc efectuata cu un minimum de documente.

Leasing Operational – Inchirieri masini pe termen mediu si lung la pretul tau! www.auto-rent.ro – 0734 403 403
Promotor Rent a Car Bucuresti

Odata cu aparitia serviciilor de inchirieri auto, posibilitatile pentru a asigura transportul de bunuri sau persoane s-au diversificat. Atat micile intreprinderi, cat si persoanele care calatoresc mult si au nevoie de o masina pe termen lung se intreaba care ar fi optiunea mai avantajoasa: leasingul financiar sau inchirierea unei masini pe termen lung? In unele cazuri, cumpararea unei masini in rate este o optiune. Unii spun ca pe termen lung, costurile sunt mai mari, altii sunt de parere ca pretul mai ridicat se compenseaza prin faptul ca masina ramane pentru totdeauna a ta. Iata cateva dintre argumentele pe care va recomandam sa le luati in considerare, atunci cand faceti calculele.

Intretinerea si taxele

Cel mai important avantaj al inchirierii unei masini pe termen lung a unei masini este legat de reparatii si intretinere. O masina, oricat de noua ar fi, va fi intotdeauna o cheltuiala, indiferent de cati kilometri are la bord. Pe langa asta, se poate ca pe perioada in care masina ta sa fie in service, sa ai nevoie in continuare de un autotorism cu care te deplasezi. In momentul in care ai de-a face cu un incident rutier care a dus la avarierea autovehicului in leasing, te regasesti in situatia de plati pentru masina si de a nu beneficia de aceasta.

In schimb, inchirierea unei masini presupune ca intretinerea si reparatiile sunt preluate de catre compania care inchiriaza. Mai mult, pe durata reparatiilor, Promotor Rent a Car se angajeaza sa ofere masina de schimb. Totodata, compania plateste asigurarile, toate taxele si impozitele masinii.

Devalorizarea

Oricine stie ca din momentul in care o masina a iesit de pe poarta fabricii valoarea ei scade cu mii de euro. Cu cat masina este mai veche si are mai multi cu kilometri, cu atat pretul ei scade. Daca iti propui sa iti cumperi o masina in leasing, pe care sa o vinzi mai apoi este evident ca pierderile vor fi destul de mari. Totusi, cei multi dintre soferi nu gandesc asa, iar daca toti am fi luat in considerare acest aspect, probabil ca nimeni nu ar mai cumpara in leasing.

Investitia

Pe de alta parte, achizitionarea unei masini nu este acelasi lucru cu cea a unui bun imobiliar. Ca orice alt produs, autotorismele se strica si pe masura ce trece timpul au nevoie de tot mai multe reparatii. Astfel, pretul mai mic la revanzare se justifica, dupa ce masina a fost folosita mai multi ani. Pe scurt, cumpararea unei masini in leasing inseamna a semna un contract in care sa te angajezi sa platesti timp de opt ani pentru o masina care, dupa cinci ani sau uneori mai putin, va necesita reparatii care vor genera alte cheltuieli.

SURSA: Promotor Rent a Car SRL

Contact: +40.734 403 403

Website: www.auto-rent.ro

Facebook.com/promotorrentacar

Twitter.com/PromotorRentcar

Instagram.com/PromotorRentacar

Despre Promotor Rent a Car
Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Va invitam asadar sa vizitati site-urile noastre www.auto-rent.ro si www.promotor-rentacar.ro Deasemenea ne puteti suna la 0734 403 403 pentru orice nelamurire! Va Multumim.
Willy Gavriluta
Pentru telefon si e-mail click aici
PROMOTOR RENT A CAR
www.auto-rent.ro/ro/
Contact PROMOTOR RENT A CAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *