ARTA FOTOGRAFICA IN 12 SEDINTE DE CURS INTENSTIV PENTRU INCEPATORI SI INTERMEDIARI

Scoala de Fotografie Venus Five (www.CursulDeFotografie.ro) anunta lansarea celei de a patra serii de cursuri pentru incepatori si intermediari, care se va desfasura in perioada 27 februarie – 22 mai in Bucuresti.

Scoala Foto Venus Five, cursuri foto incepatori si intermediari
Scoala Foto Venus Five, cursuri foto incepatori si intermediari
PROGRAMA [Modul 1] – Tehnica si aparatura foto, lumina si ochiul fotografului [Modul 2] – Compozitia si gasirea luminii potrivite pentru subiect [Modul 3] – Practica: posingul si creativitatea
Scoala Foto Venus Five

PROGRAMA, conceputa pentru o abordare 360 de grade a artei fotografice, este structurata pe 3 module: (M1) Aparatul foto, lumina, expunerea, (M2) Compozitia, balansul de alb, histograma, formatele RAW & JPG si (M3) Accesoriile foto, posing, fotografia de vacanta. Programa detaliata poate fi consultata pe http://cursuldefotografie.ro/cursuri-fotografie-incepatori.php.

Pe parcursul celor 12 sedinte si 42 de ore de curs, predarea se face prin live shooting si experimente practice atat in sala de curs (studioul foto Venus Five, Calea Victoriei 21-23, zona Universitate) cat si in alte locatii. De asemenea, cursantii beneficiaza de o ora gratuita in care pot exersa individual fotografia de studio.

Cursul se adreseaza persoanelor pasionate de fotografie, acelora care au un aparat DSLR, dar il folosesc pe modul automat si acelora care au cunostinte incipiente pe care doresc sa le clarifice si sa le aprofundeze.

INSCRIERILE se fac in perioada 1 – 24 februarie, la e-mail contact@studiofotografie.ro, costul este de 750 lei (TVA inclus).

BENEFICIILE CURSANTILOR:

> Acces la un curs foto complex
> O ora gratuita de exersare individuala in studioul foto
> Practica pe aparatura avansata
> Imbunatatirea abilitatilor de utilizare a aparatelor foto DSLR
> Fotografii profesioniste realizate in timpul cursului
> Discount-uri la aparatura & accesorii foto
Infiintata in anul 2015, Scoala Foto Venus Five ofera cursuri de lunga durata pentru fotografi amatori, pentru fotografi profesionisti si pentru cei doresc sa se specializeze in editare foto avansata in programul Adobe Photoshop.

Despre Venus 5
DESPRE DRAGOS CONSTANTIN & STUDIO FOTO VENUS FIVE

Dragos Constantin, fondatorul studioului Venus Five si al scolii de fotografie cu acelasi nume, are peste 15 ani de experienta in fotografie corporate, de produs, evenimete si studio.
Fotograf acreditat de Ministerul Invatamantului, absolvent al scolii de “Poetica Fotografica” Francisc Mraz, Dragos a participat la seminarii specializate sustinute de fotografi internationali in tara si in strainatate. Din portofoliul lui Dragos fac parte branduri notorii si personaliati din show showbiz-ul local. Pentru detalii, accesati www.DragosConstantin.ro si www.studiofotografie.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *