Promotor Rent a Car Bucuresti isi mareste echipa

Dupa ce s-a extins cu rapiditate la nivel national si a reusit sa se impuna pe o piata destul de competitiva si care evolueaza intr-un ritm alert, Promotor Rent a Car anunta ca isi mareste echipa.
Promotor rent a car angajeaza agenti rent a car in Bucuresti
Promotor rent a car angajeaza agenti rent a car in Bucuresti
Fiind cotata ca una dintre companiile romanesti cu perspective bune de dezvoltare intr-o industrie care a inflorit spectaculos in ultimii ani, agentia de inchirieri auto urmareste sa-si extinda reteaua de parteneriate in toate orasele din tara si sa ofere noi locuri de munca

Mediu de lucru si asteptari

Punand la dispozitia angajatilor oportunitatea unei formari continue si posibilitati multiple de avansare, compania ofera un mediu de lucru dinamic, unde accentul este pus pe excelenta, prestanta si o dezvoltare multilaterala permanenta. Angajatilor li se ofera posibilitatea de a lucra cu clienti de top, de a cunoaste un domeniu nou, care promite atat provocari cat si perspective multiple si sansa de a-si creste veniturile in functie de performanta.

Deoarece vor interactiona direct cu clientii si vor reprezenta compania in relatia cu acestia, candidatii asteptati trebuie sa cunoasca limba engleza, sa aiba o experienta de minumum doi ani in conducerea autotorismelor si pasiune pentru domeniul auto. De asemenea, trebuie sa detina cunostinte minime de mecanica, abilitati de comunicare, dar si abilitati de operare cu programe precum Excel sau Word.

Valori cultivate

Avand misiunea de a oferi cele mai inalte standarde pe piata de inchirieri auto din Romania, Promotor Rent a Car este o companie care se mandreste cu prestigiul pe care si l-a castigat prin prestanta si seriozitatea oamenilor care fac parte din echipa sa. De aceea, eficienta este rasplatita prin comisioane si bonusuri de performanta.

Valorile cultivate de Promotor Rent a Car Bucuresti sunt punctualitatea, atitudinea pozitiva, rabdarea, entuziasmul, seriozitatea, dar si simtul umorului, prestanta si profesionalismul.

Sarcini si perspective

Noii membri ai echipei vor avea sarcini de livrare si preluare autoturismelor, de preluare a rezervarilor, de incheiere a contractelor de inchiriere, de gestionare a parcului auto, de verificare a autotorismelor atat inaintea predarii catre client, cat si la preluarea lor. Totodata, vor trebui sa se asigure intretinerea corespunzatoare a autotorismelor si sa urmareasca indeplinirea formalitatilor legate de livrarea autoturismului (garantie platita, depozit etc).

Asadar, cei care isi doresc o cariera in domeniul inchirierilor auto, sunt pasionati de masini si detin bune abilitati de comunicare au deschise in acest moment mai multe oportunitati de angajare intr-un domeniu cu perspective importante in viitor.

Pentru a aplica pentru posturile vacante in cadrul Promotor Rent a Car, puteti trimite CV-ul la adresa de email: office (at) auto-rent.ro sau puteti vizita site-urile noastre pentru mai multe detalii de contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *