Cum să crești vizibilitatea brandului tău cu până la 70% cu steaguri publicitare

Ai o afacere la malul mării, o terasă în Centrul Vechi din București sau un magazin la mall și nu știi cum să le crești vizibilitatea? Specialiștii în marketing au descoperit că o promovare agresivă, prin afișare de steaguri publicitare face minuni pentru orice tip de brand.
Există studii care arată că folosirea de steaguri personalizate poate crește vizibilitatea brand-ului cu până la 70%. Crește, astfel, automat, și gradul de vânzare. Cu ExpoSystem, orice strategie de marketing devine dinamică și plină de culoare.

Cum ne ajută promovarea prin steaguri publicitare

Când folosești steaguri publicitare, te folosești de fapt de un instrument de publicitate ieftin și eficient. Au dimensiuni impozante (între 260 cm – 520 cm, în cazul steagurilor tip pană și între 225 cm – 415 cm în cazul celor lacrimă). Iar imprimarea de steaguri personalizate este ieftină și respectă cele mai noi tehnologii de producție.

Când spui steaguri publicitare e gândești, în special, la instrumente de promovare outdoor. Ce-i drept, nimic nu oferă mai multă dinamică și culoare brandului tău decât acest produs. Principalele avantaje ale folosirii de steaguri publicitare constau în suprafața mare de imprimare și în rezistența sporită la condiții meteorologice neprietenoase – soare puternic, vânt, ploi repetate etc.

Poți afișa steaguri publicitare pentru evenimente caritabile, maratoane și evenimente sportive, târguri expoziționale, evenimente corporate și orice fel de promovare in și outdoor.

Alege steaguri Exposystem , pentru dezvoltarea brand-ului tău

Notează asta: Steagurile personalizate nu au voie să lipsească din strategia ta de marketing!

Dacă vrei să descoperi și alte metode de promovare in și outdoor, echipa noastră de profesioniști este gata să te ajute. Dacă ai întrebări sau nelămuriri, ne poți contacta pe e-mail: office@cube-media.ro, sau la numărul de telefon: 0799.734.600.

DATE DE CONTACT

Departament MARKETING

Maria Predica

0799.734.600

office@cube-media.ro

Str. Luntrei, Nr. 6, Sector 2, București

www.exposystem.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *