DEX-ul la jumatate de pret, pana pe 21 iunie 2017

Cea mai comandata carte din Romania, Dictionarul explicativ al limbii romane, este redus in perioada 7 – 21 iunie cu -50%. DEX-ul costa, dupa reducere, doar 62 lei, si poate fi comandat cu transport gratuit.
DEX-ul la jumatate de pret, pana pe 21 iunie 2017
Primul dictionar explicativ al limbii romane a fost publicat la Editura Univers Enciclopedic in anul 1997 si aste si astazi considerat de multi vorbitori de limba romana cartea de capatai din orice biblioteca. Definitiile, explicatiile si formele fiecarui cuvant din vocabularul nostru sunt atent organizate in DEX, celebrul dictionar explicativ sau dictionar explicativ roman, cum mai este cunoscut, care ar trebui sa existe in fiecare casa.

Editura Univers Enciclopedic a redus DEX-ul alaturi de alte 98 de titluri care alcatuiesc categoria GOLD. Dintre acestea fac parte carti grupate in domeniile Dictionarele limbii romane, Dictionare bilingve, Dictionare domeniale, Filosofie, Religie, Mitologie romana si folclor, Literatura si poezie si Diverse. Toate cartile din aceste domenii beneficiaza de un discount de 50%, iar costurile transportului sunt suportate de editura.

Ne face placere si ne onoreaza vechea si extraordinara colaborare cu cele mai prestigioase foruri de profil, si anume Academia Romana si de Institutul de Lingvistica „Iorgu Iordan – Alexandru Rosetti”, Alaturi de ele, avem posibilitatea de a aduce, in toate bibliotecile romanilor dedicati limbii romane, instrumentele vitale ale acesteia.

Pe site-ul universenciclopedic.ro, cititorii nostri gasesc deja de un an de zile ultima editie a DEX-ului (2016). Recomandarea noastra pentru ei este sa achizitioneze noul dictionar explicativ , care este o versiune aprofundata si adaugita, cu elemente noi fata de DEX-ul vechi. Noua editie, ce-a de a treia, mai exact, s-a imbogoatit cu noi cuvinte si explicatii. Varianta actuala a Dictionarului Explicativ al limbii romane reuneste astazi peste 67.000 de cuvinte si definitii.

La fel de important este si ca DEX-ul poate fi comandat de pe site-ul Editurii Univers Enciclopedic la jumatate de pret, fie individual, fie alaturi de DOOM si Gramatica limbii romane, in diferite asocieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *