Panasonic la IFA 2017: Deschidem calea către un stil de viață mult mai confortabil și mai conectat

București, 28 August 2017 – Panasonic va prezenta la IFA 2017 cele mai recente produse, tehnologii și inovații ale sale. IFA este cel mai mare târg de tehnologie din Europa și se va desfășura în perioada 1-6 septembrie, la Berlin.

În Sala 5.2 a/b, vizitatorii vor avea ocazia să vadă impresionanta lansare a celor mai noi produse și tehnologii inovatoare Panasonic care demonstrează păstrararea angajamentulului companiei de a crea produse pentru „O viață mai bună, o lume mai bună” – ”A better life, a better world”. Panasonic își va impresiona vizitatorii cu tehnologii inteligente destinate unui stil de viață premium și cu o vastă expunere a unor echipamente audio-video,  electrocasnice și  produse de îngrijire personală unice.Momente importante din conferința de presă, tur virtual al standului și materiale video detaliate de prezentare a produselor vor putea fi găsite pe pagina Panasonic dedicată IFA: http://www.panasonic.com/ifa. Pentru cei care vor fi prezenți la târg, va exista o serie de activități interactive desfășurate în cadrul standului. Panasonic îi încurajează pe vizitatori să împărtășească experiențele de la stand în mediile de socializare online și să se alăture conversațiilor folosind hashtag-ul #panasonicIFA.

Kitul de presă Panasonic pentru IFA 2017 va fi disponibil începând cu 30 august, ora 15:45 CEST accesând următorul link: www.panasonic.eu/IFApress2017.

 Principalele exponate la standul Panasonic

 Viața inteligentă

De mai mulți ani, Panasonic are drept principal obiectiv promovarea unui stil de viață inteligent pentru consumatori. De la furnizarea unor produse dedicate locuințelor inteligente și a unor soluții de stocare a energiei, până la mobilitatea inteligentă – prin conectarea oamenilor, orașelor și drumurilor – Panasonic deshide calea spre inovație, cu scopul de a transforma modul în care trăim și muncim. Panasonic este, de asemenea, un pionier în construirea orașelor inteligente – realizând și contribuind la realizarea a nenumărate proiecte la nivel global.

Zona de Smart Life de la IFA va prezenta o perspectivă aprofundată asupra modului de viață inteligent de astăzi, cât și a vieții de mâine, fiind expusă  o gamă largă de produse și soluții care pot contribui la o „Viață mai bună, o lume mai bună” – ”A better life, a better world”.

Zona interactivă, ce dispune de  mai multe secțiuni, va fi centrată în jurul scenei din zona Smart life unde, pe parcursul zilei, vor avea loc o serie de interviuri cu experți privind modul în care Panasonic construiește un viitor sustenabil pentru oameni, astfel încât aceștia să își creeze o viață mai sigură, mai ecologică și mai bine trăită.

 O viață mai bună în viitor

Panasonic va prezenta propriul concept asupra viitorului care să aibă ca rezultat o viață mai bună acasă obținută prin tehnologiile Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI) și Robotics. Panasonic va prezenta modele conceptuale ale unor echipamente futuriste în patru scenarii de viață tipice. În scenariul dedicat bucătăriei, vor exista mai multe aparate electrocasnice conectate care vor demonstra modul în care consumatorii pot prepara propriile rețete culinare, desăvârșindu-și arta gătitului împreună cu profesioniști, precum experți culinari celebri. În scenariul educațional, vizitatorii vor putea vedea un robot care va promova studiul copiilor în cooperare cu instituții educaționale. În scenariul dedicat servirii mesei, Panasonic va prezenta un frigider mobil ce încorporează tehnologie avansată, cum sunt comenzile vocale și deplasarea autonomă, ce au ca scop livrarea preparatelor culinare și a băuturilor într-un mod mult mai ușor. În scenariul dedicat spălării rufelor, un aparat ecologic de întreținere a rufelor va analiza și identifica materialul folosit, acesta fiind apoi comparat cu materialul folosit de către mai mulți producatori. După aceea, rufele vor fi spălate, uscate și împăturite optim, corespunzător și automat, pentru a obține rezultatele perfecte.

Orașe inteligente

Secțiunea „Viață Inteligentă” va include, de asemenea, o prezentare a implicării Panasonic în crearea orașelor inteligente, punctând diferite elemente folosite la  construirea unui oraș inteligent, cu exemple din întreaga lume.

Energie inteligentă și mobilitate

Va exista și o prezentare destinată soluțiilor energetice în zona „Energie inteligentă”, ce va oferi sfaturi  cu privire la modul de eficientizare a consumului și economisire la facturile de întreținere. Vor fi incluse tehnologii generatoare de  energie, precum panourile solare, dispozitive de stocare a energiei precum acumulatoarele rezidențiale și tehnologii eficiente din punct de vedere energetic pentru încălzirea locuinței, cum este pompa termică Aquaria, și sistemul de încălzire cu pile de combustie.

În zona Mobilitate inteligentă, va fi prezent luxosul SUV creat de Tesla, Model X, precum și Gogoro e scooter de la Coup eScooter, ambele alimentate cu acumulatoare cu litiu Panasonic. Vizitatorii vor putea vedea o tehnologie pentru iluminat stradal destinată și încărcării vehiculelor electrice precum și a alte aplicații  pentru orașe inteligente.

 Divertisment la domiciliu

 Echipamente audio-video dedicate locuințelor

Preocuparea pentru calitatea audio va continua să fie un aspect cheie  ale echipamentelor audio-video destinate consumatorului casnic. Fie că vă bucurați de muzica preferată acasă, în sala de gimnastică sau la birou, noua și incredibila gamă audio prezentată la IFA va evidenția preocuparea pe care Panasonic o are pentru sunetul de calitate, indiferent de locul în care se află cel care ascultă. Panasonic deschide un nou capitol în dezvoltarea boxelor sale audio destinate locuințelor care vor continua lunga tradiție a calității audio, punând un accent deosebit pe ascultarea confortabilă și designul modern.

De asemenea, vizitatorii vor putea încerca în premieră cele mai noi căști premium, care dispun de un design retro foarte apreciat în zilele noastre, ce  oferă conectivitate wireless Bluetooth și utilizare hands-free. Sunt perfecte pentru pasionații de muzică care doresc să asculte muzica preferată fără disconfortul dat de cabluri, oriunde s-ar afla: acasă, pe drum sau în timpul antrenamentelor.

Technics

Una dintre cele mai importante lansări Technics de până acum va fi prezentată  în premieră mondială în acest an la IFA. Technics va expune pentru prima dată un nou produs care reinterpretează un model clasic. Acest produs din clasa de referință va oferi un sunet care îi va satisface chiar și pe cei mai exigenți audiofili.

Va fi prezentat, de asemenea, sistemul Technics OTTAVA™ f (SC-C70) –  o completare perfectă pentru fanii loiali ai mărcii Technics, precum și pentru audiofilii care doresc un sistem muzical all-in-one mult mai compact. Nu doar că încorporează întreaga tehnologie și know-how-ul acumulat de  către Panasonic în peste o jumătate de secol,  ci este, în multe feluri, un simbol al noului „Technics”.

Televizoare Panasonic

Zona dedicată televizoarelor va expune cea mai mare gamă de televizoare OLED Panasonic de până acum, având în top cel mai mare model, uluitorul EZ1000 de 77 de inch. Gama extinsă de televizoare 4K Pro HDR OLED este reprezentată de două serii, cu diagonale de la  55” la 77”, incluzând tehnologii de ultimă generație pentru consumatorii care doresc să se bucure de conținut HDR 4K de cea mai înaltă calitate. Panasonic a lucrat îndeaproape cu specialiști de la Hollywood pentru a asigura cele mai ridicate standarde în calitatea video. O experiență de cinema hollywoodiană autentică va fi oferită în cadrul standului datorită impresionantului ecran de cinema al televizorului OLED EZ1000. Vizitatorii vor putea vedea modul în care televizoarele Panasonic aduc Hollywood-ul direct acasă datorită ultimelor colaborări cu studiouri de film, regizori, cineaști și coloriști. Suplimentar, vor fi expuse soluțiile complete UHD Panasonic — de la producerea imaginilor și editarea titlurilor de filme pe Blu-ray Disc™, până la fabricarea produselor de divertisment la domiciliu.

Imagine digitală

Pentru fotografii pasionați și îndrăzneți, zona de Digital Imaging (DI) va expune o gamă largă de fotografii realizate de utilizatori cu cea mai recentă gamă de camere Lumix. Vizitatorii vor putea vedea cum intensitatea și strălucirea pot fi capturate cu ajutorul celor mai noi echipamente fotografice. Pentru cei care doresc să se perfecționeze în fotografia stradală și de călătorie, consultanții prezenți la stand vor oferi sfaturi și trucuri utile. Vor fi, de asemenea, oferite mostre de prezentare a fotografiilor prin intermediul standului foto interactiv dedicat fotografiilor 6k.

Electrocasnice

 Electrocasnice mici

Pentru cei care sunt împătimiți ai gătitului, zona destinată electrocasnicelor mici, bazate pe filosofia Panasonic „Savurează prospețimea”, va reprezenta o adevărată încântare pentru ochi și o experiență culinară încântătoare. Doi bloggeri culinari vor impresiona rapid publicul cu gustări sănătoase și delicioase în cadrul unor workshop-uri. Un nutriționist va oferi sfaturi privind obiceiurile unei alimentații sănătoase și modul în care puteți prepara o masă bogată în vitamine, revitalizându-vă sănătatea, starea de bine și bunăstarea spirituală. De asemenea, vor avea loc demonstrații unde puteți descoperi modul în care se pot pregăti rapid și ușor preparate sănătoase folosind cele mai noi electrocasnice Panasonic.

Această zonă va include următoarele produse: cuptorul cu microunde NN-GD38 cu funcționalitate cu aburi, mixerul manual MX-S401, mixerul de mare putere MX-ZX1800 și robotul de bucătărie Panasonic MK-F800, acestea fiind obiectele esențiale în bucătărie dacă doriți să preparați rețete culinare fantastice. Cel mai nou model de mașină de făcut pâine de la Panasonic, ZX2522 va fi, de asemenea, utilizat în timpul demonstrațiilor, pentru a prezenta variatele posibilități de a găti preparate fără gluten, precum pâinea, aluatul de prăjitură sau aluatul de paste.

Pentru a rămâne hidratați pe tot parcursul zilei, Panasonic va pune la dispoziție și un bar cu sucuri revitalizante, obținute cu ajutorul storcătoarelor cu funcția de presare la rece MJ L500 și MJ L600. Totodată, vizitatorii vor avea șansa de a-și crea propriul suc proaspăt, pentru un plus de energie.

Îngrijire personală

Panasonic își va promova mesajul „Să ne simțim mai bine, arătând bine” în cadrul a trei secțiuni cheie din zona destinată “Îngrijirii personale”. În toate trei secțiunile vor fi prezentate produse extraordinare precum și demonstrații live.

Înfrumusețare pentru femei

Make-up artiști profesioniști vor oferi detalii despre gama extinsă de produse premium de înfrumusețare, gamă inspirată din ritualurile de îngrijire zilnice, extrem de precise ale japonezelor. Acestea includ o perie de curățare în profunzime, un rejuvenant și un nou produs extraordinar, dotat cu o tehnologie nano-ionică pentru a obține o îngrijire precum cea din salonul de cosmetică chiar în confortul propriei locuințe. Acest nou produs a fost conceput pentru a îmbunătăți hrănirea pielii, fiind dotat cu o tehnologie de curățare a porilor în profunzime ce stimulează, totodată, colagenul pentru rezultate anti-îmbătrânire vizibile. Va exista o cabină foto de Augmented Reality (AR) unde vizitatorii vor putea realiza fotografii. În același timp, vor avea șansa de a câștiga premii fantastice la tombolă.

Îngrijirea bărbaților

Pentru domnii care doresc o reîmprospătare în timpul zilelor aglomerate din cadrul târgului, la standul Panasonic destinat îngrijirii bărbaților, le va sta la dispoziție un frizer profesionist pentru a-și oferi serviciile de styling.

Panasonic a dus performanța la următorul nivel, cu noul aparat de tuns părul (ER-SC60) și mașina de tuns barba (ER-SB60), dotate cu mai multă putere, cu o calitate îmbunătățită a lamelor și cea mai rapidă viteză de tăiere de până acum. Indiferent dacă doriți un bărbierit umed sau unul uscat, veți putea vedea în premieră noul aparat de ras compact umed/uscat cu 5 lame, creat pentru a  putea satisface ambele alegeri. Mai mult, cu sistemul de tăiere cu cinci lame și motorul liniar de mare viteză, aparatul oferă mai multă putere și precizie pentru  o piele mai netedă după bărbierire.

Igienă orală

Vizitatorii pot experimenta și demonstrațiile „touch and try” (atinge și încearcă) ale irigatorului oral EW1611/EW1411 pentru o curățare eficientă și o mai bună îngrijire a gingiilor. Va fi expusă și extensia pentru gama de periuțe de dinți electrice EW-DL83, cu peri deosebit de fini care ajută la eliminarea completă a  resturilor de mâncare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *