Soluțiile specializate pentru proiectare asistată, acum disponibile și online

Compania CADWARE Engineering, unul dintre principalii furnizori de soluții specializate pentru proiectare asistată din România, anunță relansarea site-ului său, www.cadware.ro. Acum, acesta include și un magazin online cu programe software de profil, cursuri si servicii conexe – instrumente astăzi indispensabile firmelor de construcții și birourilor de arhitectură sau proiectare industrială.
CADWARE Engineering
CADWARE Engineering
Cunoscând provocările pieței românești, dar și beneficiile pe care le pot aduce soluțiile potrivite pentru arhitectură, construcții, topografie, infrastructură și mecanică, am decis să oferim și online specialiștilor din aceste domenii resursele necesare pentru a obține rezultate performante, continuând, totodată, să-i susținem și prin serviciile noastre în demersul lor de a dezvolta proiecte cât mai inovatoare și mai bine optimizate.
Brândușa Pârlog, Business Development Manager, CADWARE Engineering

Multe sunt domeniile în care inovațiile tehnologice își arată vădit influența, însă clădirile și proiectele de infrastructură sunt printre cele mai frecvente, atât în segmentul rezidențial, cât și în cel comercial. Din fericire, exigențele sporite ale clienților nu rămân fără răspuns: astăzi, există soluții ce permit arhitecților și inginerilor să-și arate din plin creativitatea, fără riscul de erori tehnice și cu rezultate remarcabile deopotriva din punct de vedere estetic, economic și funcțional. Secretul? Produsele software de proiectare asistată, cu ajutorul cărora se pot calcula cu ușurință și cu precizie toate implicațiile fiecărui “scenariu”, optimizând astfel de la început costurile de construcție și spațiul disponibil, conform cerințelor sau chiar peste așteptări.

Cum succesul se proiectează încă dinainte de a trasa prima linie în plan, este esențial ca specialiștii implicați să dispună nu doar de competențele persoanale, ci și de uneltele adecvate și de sprijin specializat, respectiv programe software de proiectare asistată, precum și servicii conexe de consultanță, training și suport. Toate acestea contribuie la o eficiență sporită, asigurând livrarea la termen și respectarea standardelor de calitate.

Acesta este, de altfel, și scopul noului site www.cadware.ro. Integrând un magazin online anume dedicat specialiștilor care caută soluții de proiectare asistată, oferta online a companiei CADWARE Engineering include atât software dezvoltat de producători renumiți din domeniu, precum, Autodesk, Trimble, Chaos Group, Adobe, Corel, etc., cât și cursuri de utilizare a unor astfel de programe: AutoCAD, AutoCAD Civil 3D, Autodesk Inventor, Revit Architecture etc.. Astfel, arhitecții, inginerii constructori, precum și specialiștii în topografie, cadastru, mecanică sau infrastructură au acum la dispoziție și online instrumentele care le pot înlesni activitatea și îmbunătăți rezultatele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *