Vodafone Romania lanseaza campania Black Friday cu reduceri la toate smartphone-urile din portofoliu si la abonamente .Reduceri de pana la 100% pentru telefoane

Bucuresti, 15 noiembrie 2017 –  In  perioada 16 – 19 noiembrie 2017, Black Friday la Vodafone Romania vine cu reduceri la toate smartphone-urile din portofoliu, precum si la tablete, accesorii si abonamente. Reducerile de Black Friday ajung pana la 100% pentru telefoane, pana la 50% pentru accesorii si pana la 25% la tablete. Clientii pot alege dintr-o oferta variata de abonamente cu numar nelimitat de minute si serviciul de roaming inclus, abonamente de date cu reducere de 50% si bonusuri de zeci de GB.

Abonatii Vodafone Romania existenti beneficiaza, la reinnoirea abonamentului facuta online, pe www.vodafone.ro, de o reducere de 100% pentru primele trei luni din perioada acestuia.

Din portofoliul de smartphone-uri, modele precum iPhone 8, Samsung Galaxy S8 sau Huawei P10 pot fi achizitionate cu reduceri de pana la 240 euro, in functie de abonamentul ales.

In plus, utilizatorii care opteaza pentru abonamentele RED 13 sau RED 15 primesc un bonus anual de 50 GB trafic de date, iar pentru abonamentele RED 18, 22, 26 si 31, bonusul de date este de 100 GB.

Ofertele disponibile in perioada Black Friday pentru telefoane, abonamente noi, accesorii, tablete si bonusurile de date sunt accesibile in toate magazinele Vodafone, ale partenerilor, precum si pe www.vodafone.ro si in aplicatia MyVodafone.

Informatiile complete despre promotia de Black Friday vor putea fi gasite incepand din 16 noiembrie, la adresa www.vodafone.ro.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 26 de tari, 48 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 30 septembrie 2017, Vodafone Group avea 522,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 18,8 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *