In functie de ce criterii achizitioneaza femeile ceasuri de mana pentru dame?

Ceasul de mana este mai mult decat un simplu acesoriu, mai ales in cazul in care ne referim la ceasuri de mana pentru dame. Acestea considera ceasurile adevarate bijuterii dar si unul dintre accesoriile care reflecta cel mai bine personalitatea lor motiv pentru care achizitionarea unui ceas de mana pentru dame se face dupa o analiza foarte bine realizata. Din cadrul acestei analize nu trebuie sa lipseasca urmatoarele criterii de selectie:

  • Daca ceasul de mana se afla sau nu in tendintele modei este unul dintre cele mai importante criterii de care tin cont femeile atunci cand achizitioneaza ceasuri dama. Ca si in cazul ceasurilor de mana destinate barbatilor, si in cazul ceasurilor de mana destinate femeilor stilul clasic se va afla mereu la moda motiv pentru care acest tip de ceas de mana este o alternativa extrem de buna pentru acele femei ce isi doresc un ceas de mana aflat in tendinte tot timpul.
  • Forma cadranului este un alt criteriu de care tin cont femeile atunci cand isi achizitioneaza ceasuri de mana. Chiar daca pe piata exista mai multe forme de cadrane, cadranul rotund este una dintre cele mai achizitionate forme de cadrane pentru ceasuri dama. Acest lucru se explica prin faptul ca aceasta forma de cadran exprima cel mai bine feminitatea.

  • Reprezentantele sexului frumos sunt foarte atente la calitatea materialului din care sunt confectionate produsele pe care le achizitioneaza, mai ales atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui ceas de mana, un accesoriu ce il vor purta zi de zi. Acesta trebuie sa fie confectionat din materiale de cea mai buna calitate, iar daca bugetul de achizitie permite, acestea pot fi confectionate si din materiale pretioase.
  • Eleganta ceasului de mana este un alt criteriu pe care femeile il au in vedere in momentul in care achizitioneaza ceasuri de mana deoarece acestea folosesc ceasul de mana si pe post de articol vestimentar.

In concluzie, spre deosebire de barbatii ce achizitioneaza ceasuri barbatesti, femeile au alte criterii de achizitie atunci cand achizitioneaza ceasuri pentru ele.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *