X5 Soul, viitorul flagship Allview, va putea activa noua versiune AVI fără atingerea ecranului Noul smartphone va avea un display de 6,2” într-un body de 5,5”

15.02.2017 – Allview, brandul autohton numărul unu de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România, vine cu noi informații referitoare la viitorul flagship al companiei, X5 Soul, primul smartphone cu tehnologie neurală al companiei, ce va avea integrat un nou procesor de la Mediatek, bazat pe arhitectura Cortex A73.

X5 Soul va permite activarea noii versiuni a asistentului vocal AVI fără atingerea dispozitivului. Această opțiune se datorează procesorului VPU cu tehnologie neurală dedicată pentru inteligență artificială și senzorilor specifici poziționați pe zona frontală a smartphone-ului.

”X5 Soul reprezintă o provocare pentru companie și va oferi noi posibilități în dezvoltarea tehnologică viitoare a produselor Allview. Viitorul flagship va avea două elemente cheie: procesorul cu inteligență artificială și asistentul personal AVI, ce vor ajuta utilizatorii la rezolvarea rapidă a multor task-uri, care acum ocupă mult timp în agenda zilnică”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul și directorul general Allview.

X5 Soul va avea un display de 6,2” FHD+ și va păstra dimensiunile unui body de 5,5”. Forma finală în care vor fi proiectate subansamblele smartphone-ului X5 Soul va fi dezvăluită pe măsură ce acestea vor fi finalizate.

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluție complexă de automatizare și monitorizare a locuinței. Brandul Allview este prezent pe piețele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Hertegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia și Estonia. Allview își propune să devină cel mai puternic brand românesc de tehnologie, capabil să ofere acces la tehnologii de ultimă oră pentru cât mai mulți consumatori, în mai multe segmente de buget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *