Mobilierul inteligent se adapteaza situatiei

-Hai, strange repede foile de pe birou, pune pixurile la locul lor, ca ne vin musafiri! Da, ramane laptotpul asta la vedere si imprimanta veche, dar unde sa le pun? Asa este cand lucrezi in sufragerie fiindca nu ai decat un apartament cu doua camere!
Si pe jos sunt numai piesele de lego si masinutele copilului. Cred ca nici nu avem timp sa strangem totul ca au sunat de doua minute la interfon si vor fi la usa dintr-o clipa in alta.
Toti am trait momentele acelea de maxima tensiune cand nu mai sti unde sa bagi lucrurile de prisos si cum sa maschezi dezordinea. Cu mobilier inteligent nu ti se intampla asta fiindca din trei miscari biroul devine masa, laptopul si imprimanta se ascund in sertare, totul se tranforma intr-o masa eleganta si utila, unde veti servi cafeaua musafirilor.
Mobilierul inteligent face ordine pentru dumneavostra, ascunde ceea ce este de ascuns si lasa la vedere numai lucrurile frumoase, de stricta necesitate.
Va deranjeaza gaurile din saltea care se vad, patul de centru urias, care ocupa jumatate din sufragerie? Nova Confort va ajuta sa ascundeti patul in perete, sa-l mascati printr-un dulap superelegant si transformati totul intr-o canapea unde sa va primiti musafirii. Patul acesta ascuns iti permite sa lucrezi pana tarziu in sufragerie sa nu-i deranjezi pe cei dragi. Si ea are nevoie uneori sa stea pana noaptea tarziu, mai ales cand invata pentru rezidentiat. Patul acesta va ajuta sa va respectati dreptul la odihna. Cand ea are nevoie de somn, ar fi nedrept sa-i tii tu lumina aprinsa pana la miezul noptii, cand ea se intoarce de la spital si isi descuie singura sa nu te trezeasca, isi face patul in sufragerie sa nu te deranjeze. Dar patul acesta este si pentru musafiri. Vin socrii, patul este intins si facut, iar legea ospitalitatii respectata cu sfintenie.


Mobilierul acesta inteligent poate fi comandat oricand, nu se da pe sub mana si este accesibil tuturor oamenilor, desi pare de domeniul SF.
El poate fi achitat in 6 rate si este livrat la domiciliu, iar termenul de garatie este destul de mare, fiindca este realizat cu multa responsabilitate.
Mobilierul inteligent se adapteaza situatiei pregatind casa pentru musafiri sau pentru activitatile dumneavoastra de rutina. El ofera dupa caz intimitate si confort sau mascheaza intimitatea axandu-se exclusiv pe confort.
O masa delicata de cafea se lungeste si se inalta sa aiba loc mai multe persoane in jurul ei cu ocazia organizarii meselor festive. Masa inteligenta isi ajusteaza dimensiunile celor care iau loc in jurul ei, iar unele dintre ele au si scaunul incorporat.
Mobilierul inteligent reprezinta piesele acelea universal valabile mesele care trec prin dimensiuni si utilizari succesive, paturile care se strang si se ascund, in asa fel, incat musafirul sa creada ca in incaperea aceea nu a dormit nimeni niciodata fiind rezervata primirii de oaspeti.
As astepta oricat sa-mi pot cumpara un asemenea mobilier. El se va potrivi manusa in orice situatie si nu te va face niciodata de rusine. De cate ori nu ne-am simtit jenati, cand mesele improvizate se clatinau sau musafirii erau obligati sa se aplece sa ajunga la mancare ori, dimpotriva sa se ridice de pe scaune pentru asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *