O excursie pe cinste

Lucrul cu copiii impune multe responsabilitati , trebuie sa stii sa predai intr-un mod interactiv  si totodata ei trebuie sa prinda din mers toate informatiile pe care tu le oferi. Am fost destul de multumita de modul lor de a invata, asa ca am hotarat ca la sfarsit de an sa mergem intr-o excursie la Brasov, iar apoi sa ajungem la Timisoara. Trebuia sa vizitam mai multe obiective turistice, apoi sa mergem in centrul vechi al Timisoarei.

Nu am ajuns bine in orasul mentionat ca am si ramasi blocati pe soseaua inzapezita , din cauza rotilor care cedasera. Copiii erau deja speriati, nu aveam pe cine suna, asa ca am cautat imediat pe internet o firma de tractari auto, care sa raspunda in mod promt si sa ne sara in ajutor.

Am sunat la un service auto Timisoara, le-am dat indicatii despre locatia in care ne aflam si intr-o scurta perioada de timp, au si ajuns. Am fost placut surprins sa intalnesc  niste persoane calificate, iar echipamentele lor sa fie de asemenea profesionale, cu unelte de ultima generatie . Ne-au tractat la serice-ul lor unde au rezolvat si problema in timp ce noi, profesorii am plimbat copiii in centrul vechi al Timisoarei. Costurile au fost relative mici, in comparativ cu gravitatea problemei . Intr-un sfarsit am reusit cu totii sa ne bucuram  de o vacanta minunata in Banat, peisajul era uimitor, demn de poveste. Cei care s-au bucurat cel mai mult au fost copii, care desi  erau obositi dupa o zi intreaga de mers prin Brasov, acum au reusit sa vada si peisajele din Timisoara.

Niste obiective turiatice de neratat ar fi parcul central din Timisoara, Vechea Cetate, Parcul Rozelor sichiar si Fabrica de Bere. Multi turisti se avanta an de an sa cunoasca acest oras important al tarii, asa ca noi chiar nu aveam cum sa il ratam. Chiar daca excursia noastra se putea termina intr-un mod mai putin fericit, cei de la Promotor ne-au ajutat si am reusit sa incheiem totul cu bine. Daca vreodata aveti nevoie de ajutorul lor, nu ezitati sa ii contactati, raspunsul lor va fi promt si eficient.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *