Primavara vine cu flori de mar in par

Te uita cum ninge in februarie, iubito si a venit Dragobetele cu barba alba si cu cojoc. Mi-e dor de primavara, de pletele ei blonde mirosind a flori, a iarba si a muguri, mi-e dor sa-ti pun flori de mar in par! Pletele tale sa ti se reverse pe umeri, iar privirile pofticiosilor sa fie atrase de aurul lor…

Nu plange, iubito ca ti-ai ars parul si a trebuit sa-l tunzi pana la umeri. Pentru mine ramai cea mai frumoasa femeie din univers si pentru tine voi comanda extensii de par lysee.ro.

Stiu, iubito, cate intrebari si nelinisti te framanta si uite iti raspund la toate ca sa te linistesti si sa te pregatesti sa-ti iei in primire parul tau bogat.
1.Nu sunt extensii din par sintetic, din cine stie ce substante, ci provin de la femei frumoase ca tine.
2.Nu saracesc, iubito! Stiu, te gandesti ca o asemenea bogatie de par costa o avere, dar extensiile lungi de 55 de centimetri din categoria bronz costa 310 lei. In plus, tie iti apartine tot ce am incepand cu inima. As face totul sa te fac fericita de aceea iti daruiesc parul lung care sa te faca fericita.
3.Nu strica parul tau, fiindca vin prinse de acesta si nu-l deranjeaza in niciun fel. Ochiul cel mai versat nu ar putea sa-si dea seama ca ai extensii, va sfarsi prin a crede ca minunea aceea de poveste este parul tau. Il vei ingriji, asa cum iti ingrijesti parul, adica esti libera sa-l vopsesti sau sa-l ondulezi si sa-l speli cu sampon.
4.Nu esti obligata sa le porti permanent. Te-ai plictisit, esti libera sa le demontezi, vrei par lung, le fixezi. Te poti juca in voie cu lungimea si volumul parului tau.
5.Nu trebuie sa mai mergi la salon. Abia astept sa iti prind extensiile, sa simt matasea cum imi curge printre degete si sa ma-mbete mirosul tau divin. Sa-ti simt rasuflarea aproape, iar din mainile mele sa iesi frumoasa-frumoasa.
6.Nu fac trei zile si trei nopti sau 10 de ani sa ti le aduc. De fapt nici nu plec de-acasa pentru asta. Plasez comanda si primim coletul. Of, te-ai gandit ca inghet si ma inzapezesc pe-acolo de dragul tau! Nu plec pe gerul asta fiindca nu iti este in pericol viata, altfel as pleca fara sa stau pe ganduri.

Iubito, vei avea un par de invidiat, iar primavera isi va inflori gradinile si toata spendoarea in el. Mi te voi lua de mana si ne vom plimba pe sub merii infloriti, iar vantul iti va pune petale roz in par. Povestea noastra de iubire a inceput tot cu parul tau cel lung, matasos si stralucitor. Vantul a luat o suvita si mi-a pus-o pe frunte in timp ce treceam unul pe langa celalalt. Mi-ai zambit si ai vrut sa spui ceva, iar eu m-am oprit nadajduind ca suvita aceea va fi a mea pentru totdeauna.

Parul tau de aur ne leaga pentru vesnicie si el ne conduce su diplomatie catre inimi si suflete…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *