Sony Xperia XZ2 este disponibil pentru precomanda la Vodafone Romania

Noul Xperia XZ2 integreaza o camera inovatoare capabila sa inregistreze videoclipuri la o rezolutie 4K HDR

Precomenzile pot fi inregistrate pana pe 5 aprilie, iar primii clienti vor primi gratuit o pereche de casti wireless Sony cu functie de anulare a zgomotului

Bucuresti, 23 martie 2018 – Sony Xperia XZ2, cel mai nou terminal al producatorului japonez, este disponibil pentru precomanda pentru clientii Vodafone Romania pana pe 5 aprilie 2018. Primii clienti care vor inregistra o precomanda vor primi gratuit o pereche de casti wireless Sony cu functie de anulare a zgomotului.

Noul Sony Xperia XZ2, lansat oficial la Mobile World Congress din Barcelona, ofera tehnologie de ultima generatie si un design elegant cu materiale premium, precum metal si Corning Gorilla Glass 5. Noul smartphone are 6GB memorie RAM si 64GB spatiu de stocare si este rezistent la apa si la praf, fiind certificat IP68.

Dispozitivul dispune de o camera de 19MP cu Motion Eye™ capabila sa inregistreze videoclipuri 4K HDR si super slow motion Full HD cu o viteza de 960FPS. Tehnologia Motion Eye™ ofera functii inteligente de control precum capturare anticipata, detector de miscare si de zambete, fotografiere in rafala cu focalizare automata si focalizare predictiva. Cel mai nou smartphone Sony are un ecran HDR Full HD+ de 5,7” si difuzoare stereo pentru experiente de divertisment complete.

Clientii Vodafone Romania pot inregistra o precomanda pentru Sony Xperia XZ2 in magazinele Vodafone din toata tara, in magazinele partenerilor si pe www.vodafone.ro. Smartphone-ul poate fi achizitionat la un pret de la 298 de euro, impreuna cu abonamentul Super RED 49.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 26 de tari, 49 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 31 decembrie 2017, Vodafone Group avea 529,1 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 19,3 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *