E dubios cand judecatorul te ia de brat si te duce la avocat


Intamplarea acesta s-a petrecut de mult, iar protagonistul este un barbat intrat in criza andropauzei, care nu intelegea ca fosta lui concubina, mai tanara cu 20 de ani, il parasise pentru un barbat de o seama cu ea si de o violenta feroce.
Cand nu erau acasa, omul nostru se ducea in vizita la copiii fostei concubine si le ducea cozonac facut de el. Intr-o zi, cuplul s-a intors inopinat si l-a surprins in curte, iar masculul tanar si violent l-a jucat in picioare pe amorezul batran, in mijlocul drumului.
Din pacate nu a intervenit nimeni sa-l salveze, ci doar a sunat cineva la spital. Omul nostru a stat in spital 5 zile si dupa ce s-a intors acasa a mai trait 3 luni.
Bataia i-a provocat sfarsitul. Medicii au spus ca multe dintre organe erau facute praf (a fost jucat in picioare de bataus).
Dar sa vorbim la subiect, despre avocati. Batranul s-a dus la Tribunal, iar judecatorul l-a luat de brat si i-a prezentat cel mai bun avocat. A platit baroul si mai mult decat o amanare a procesului nu a obtinut, desi toate taxele si onorariile au fost achitate.
In general, cand te duci la barou, avocatii buni sunt foarte ocupati si indisponibili, in timp ce cei slab pregatiti sunt recomandati de superiori, sa manance si ei o paine sau alerga singuri dupa clienti.
La motorgacanureci.ro lucrurile stau diferit fiindca toti avocatii sunt bine pregatiti si in orice moment gata sa solutioneze profesional cauze variate.
Indiferent ce probleme ati avea, puneti mana pe telefon si solicitati consultanta, fiindca veti fi ascultati cu atentie si veti fi aparati cu pricepere. 98% dintre clienti au castigat procesele datorita modului in care avocatii au pregatit apararea si au adunat dovezile.
Avocatul fara client, prieten cu judecatorul despre care mi-a povestit omul care a murit a incasat banii, fara sa-i faca omului dreptate. S-a multumit sa obtina o amanare, cu toate ca zilele de spitalizare, martorii care au relatat ceea ce au vazut puteau conduce la pedepsirea vinovatului. Din aceasta cauza agresorul care a aplicat victimei lovituri cauzatoare de moarte a ramas nepedepsit pana astazi.
In mod sigur ca implicarea avocatilor de la Societatea Civila Motorgacanureci este totala, tocmai de aceea s-au specializat si in cause civile si penale, in drept comercial, dreptul mediului si drept bancar. Primul lor obiectiv este obtinerea dreptatii, iar in slujba acestuia pun profesionalism si strategie.
Ei tin pasul cu legislatia actuala si manifesta maxima disponibilitate fata de clientii lor si cu siguranta ca daca personajul prezentat la inceputul acestui material ar fi gasit societatea Motorgacanureci, ar fi obtinut satisfactia dreptatii inainte de a inchide ochii pentru totdeauna cu acest of.
Un avocat forte bun de la Motorgacanureci nu lungeste procesul inutil fiindca are nenumarate cereri si nu lasa nicio solicitare neonorata.
Ei apartin generatiei noi de avocati in mentalitate ca in bancul de mai jos.
Se spune ca un avocat celebru avea un fiu care a terminat tot avocatura si i-a plasat acestuia procesele sale nesolutionate. Dupa prima sedinta, fiul s-a intors la tata sau si i-a spus:
-Tata, poti sa ma feliciti! Am castigat procesul.
Dar tatal i-a spus cu nemultumire:
-Cum sa te felicit, fiule, cand eu cu acest dosar te-am crescut si te-am tinut in scoala, iar tu l-ai rezolvat de la prima infatisare???
Avocatii de la Motorgacanureci seamana cu fiul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *