LG PREZINTA SOLUȚII REVOLUȚIONARE DE DIGITAL SIGNAGE LA PASSENGER TERMINAL EXPO 2018

Industria de transporturi primeste un restart cu ecranele Transparent OLED de la LG, Transparent LED și OLED Circle, prezentate la PTE 2018 la Stockholm

 Bucuresti, 29 martie 2018 – LG Electronics, un partener binecunoscut al industriei de transport, a dezvăluit soluțiile sale futuriste de digital signage la Passenger Terminal Expo (PTE) 2018, la Stockholm, Suedia. Ecranele de afișare a informațiilor, inclusiv sistemele de afișare a informațiilor despre zbor (FIDS), produsele Ultra Stretch Signage și gama OLED, oferă imagini clare și garantează cea mai bună vizibilitate a informațiilor în orice condiții și din orice unghi de vizionare, oferind pasagerilor din terminale un zâmbet satisfăcător.

Informații privind sosirea și plecarea

Un punct de atracție al PTE 2018 sunt sistemele LG de afișare a informațiilor de zbor (FIDS), care prezintă informații de sosire și de plecare în timp real, si funcționează 24/7. Aceste soluții de semnalizare FIDS utilizează tehnologia In Plan Switching (IPS), care garantează culori clare în orice unghi vertical și orizontal. Acest lucru înseamnă că pasagerii pot citi informațiile de pe ecrane indiferent de unghiul de vizualizare.

Display-urile non-glare permit ca imaginile să nu fie afectate de lumina naturală în timpul zilei sau de lumina artificială, seara. Produsele LG includ caracteristici pentru protecție suplimentară față de alți factori externi, cum ar fi lumina soarelui, praful și umiditatea. Mai mult, LG oferă display-uri FIDS cu putere încorporată Open Pluggable Specification (OPS), care necesită doar o sursă de alimentare electrică pentru alimentarea afișajului, precum și a kitului OPS.

Video Wall-urile sunt ideale pentru spații publice mari, cum ar fi terminalele aeroportuare, unde este esențial ca informațiile corecte să se comunice rapid și eficient, pentru ca pasagerii să se poată orienta. FIDS Video Wall este echipat cu platforma inteligentă webOS System-on-Chip (SoC) de la LG, care este integrată direct in ecrane. Această soluție nu numai că va reduce costul total al proprietății (TCO), dar va elimina și alte aspecte care pot duce la eșec, va elimina necesitatea unui player extern și va necesita mai puțină cablare.

Atracție prin inovație

Lider mondial în tehnologia OLED, LG a prezentat produsele OLED In-Glass, care sunt perfecte pentru plasarea în fața cozilor sau în magazine pentru a atrage atenția pasagerilor. Ecranul OLED este cunoscut pentru raportul său înalt de contrast care are ca rezultat o experiență vizuală mai clară din orice unghi. Fără sursă de lumină separată, afișajele sunt ușoare, subțiri și flexibile.

Cel mai recent produs al companiei LG din gama OLED Signage, Transparent OLED, reprezintă un produs inovator, potrivit pentru camerele de control al traficului aerian (ATC), unde este nevoie de semnalizare pentru monitorizarea traficului aerian. LG Transparent OLED oferă o modalitate excelentă de a optimiza eficiența operatorului. Când este activată, transparența permite o realitate augmentată fără a fi nevoie de dispozitive periferice. Indiferent dacă există conținut pe ecran sau dacă acesta este oprit, oamenii care lucrează în camerele ATC vor putea vedea ce se întâmplă pe pistă sau la sol fără nicio perturbare.

„Suntem extrem de mândri de poziția noastră de conducere în industria globală B2B de signage, dar și mai mândri că suntem capabili să oferim în mod consecvent soluții creative clienților noștri din sectorul transporturilor”, a declarat Dongpil Kim, vicepreședinte Overseas Sales & Marketing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *