Protecons.ro tine la distanta amenzile incendiare si incendiile devastatoare

Incendiile prefac totul in scrum in cateva minute, chiar si chipuri frumoase, sanatoase si tinere. Focul scapat de sub control secera vieti si provoaca pierderi materiale si spirituale incomensurabile.
Intr-o clipa neglijenta angajatorilor in prevenirea si stingerea incendiilor iti poate mutila infatisarea si simultan cu ea intreaga viata.
Tocmai de aceea amenzile firmelor, insitutiilor si localurilor care nu au autorizatie pompieri sunt incendiare.
Protecons.ro tine la distanta amenzile, dar si incendiile, iar inspectiile realizate cu profesionistii acestei firme asigura un spatiu 100% securizat fata de incendii.
Multe dintre accidetele de la locul de munca, intoxicatii, incendii sunt cauzate de neglijenta umana. Lasarea aparatelor in prize pana se incing si se ard, fumatul pe furis si aruncare tigarii pe jumatate fumate si inca aprinse pe parchetul de lemn pot declansa incendii.
Unitatile in care lucreaza sute de oameni nu pot sa-si desfasoare activitatea fara un sistem de alarma in caz de incendiu pus la punct de acesti profesionisti cu multa experienta si grija fata de oameni.
Am vazut ca in toate institutiile se obisnuieste sa se pregateasca si serveasca in momentele de pauza cafea. Bautura energizanta se face in oala sau ibric (oala de 4-5 litri unde sunt aproape 100 de angajati ca in unitatea noastra) si uneori lasata nesupravegheata da in foc, flacara se stinge si gazele ies in incapere. Butelia de la aragazul nostru este foarte veche, iar aragazul ruginit, cu ochiuri care nu mai sunt functionale, iar din aceste cauze in sala in care ne strangem toti, peste 90 de persoane, miroase ingrozitor a gaze uneori.
In mod sigur ca reprezentantii firmei de mai sus ar face inspectii temeinice si ar obliga conducearea sa renunte la aragazul antic care poate in orice moment sa declanseze o nenorocire.
Sistemele antiincendii se declanseaza uneori din senin si mi se pare mai bine asa, decat sa nu se activeze deloc. Protecons inspecteaza cu atentie totul ca la controalele efectuate de catre organelle abilitate ale statului sa nu existe motive pentru amenzi. De o importanta vitala este si pregatirea preventiva a evacuarii oamenilor din cladire in caz de incendii. Protecons ne-a consiliat si in acesta privinta ajutandu-ne sa:
-desemnam oameni care raspund de evacuare si de protectia impotriva incendiilor, dar sa stabilim si un comitet pentru prevenirea acestora
-sa simulam evacuari in caz de incendii cu alarma, evacuarea tuturor persoanelor si din toalete si subsoluri, sa verificam toate incaperile in contratimp ca nimeni sa nu ramana in cladire, sa stabilim un loc de intalnire departe de pericol si sa facem acolo prezenta tuturor colegilor si persoanelor pe care le avem in grija
-sa putem elimina aspectele periculoase legate de o eventuala declansare a focului in cladire, sa inlocuim materialele inflamabile cu cele tratate cu substante ignifuge.
Protecons.ro este aliatul tuturor in lupta cu focul si se pricepe cu profesionalism sa-i mentina numai functia de element civilizator si sa o elimine pe cea de agent distructiv. Apelati cu incredere la acesta firma cu experienta fiindca preturile sunt oneste, iar inteventia profesionistilor salutara in mentinerea securitatii spatiilor, dar mai ales al persoanelor!
Prudenta se impune in orice domeniu de activitate pentru prevenirea dezastrelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *