Cine ofera servcii premium de vidanjare fosa septic


Am ales fosa septica pentru casa noastra de vacanta din urmatoarele motive:
-pentru ca iubim si protejam mediul inconjurator, iar vecinii nostri au fantani si nu dorim sa le stricam calitatea apei recurgand la un put absorbant ca dejectiile sa se infiltreze prin pamant. Au existat multe cazuri in care un WC facut in curte sau un put absorbant au compromis calitatea apei din fantana a vecinilor. Multi au pompe in aceste surse de apa si utilizeaza apa si pentru consumul casnic. Si noi avem o astfel de fantana si neglijenta ne-ar fi costat scump.
-din spirit de economie si pentru ca distanta fata de oras este putin mai mare. Ne-am dorit ca vidanjarea sa se faca la 2-3 ani, mai ales ca era o casa de vacanta, nu locuiam permanent in ea. In timpul in care nu foloseam sistemul de canalizare, lichidul refiltrat se scurgea in pamant. Toto la capitolul economie intra si faptul ca nu a fost nevoie de multa teava, fiindca am plasat fosa septica aproape de casa.
-fosa septica pe jumatate ingropata nu reprezinta un pericol pentru nimeni, in timp ce putul absorbant poate fi o capcana.
Am crezut ca va fi mai dificil cu vidanjare fose septice dar motoarele virtuale de cautare ne-au indreptat catre site-ul firmei Aquaactiv.ro. Inainte de a apela la serviciile lor, ne-am interesat despre experienta, activitate, opiniile clientilor si iata ce am aflat:
-firma detine cel mai priceput personal calificat si ocupa numarul 1la capitolul dotari. Au echipamente, masini, aparatura si consumabile de cea mai buna calitate fiindca ei asigura si curatarea mecanizata a spatiilor pe care le golesc. Acest lucru se impune sa fie facut periodic.
-ofera consiliere legata de vidanjare/desfundare canalizare clientilor
-realizeaza inspectie video canalizare
-puteti solicita si racorduri canalizare fiindca le fac cu profesionalism
-lunar au sute de clienti si 99% sunt 100% multumiti de calitatea serviciilor
-au cele mai mici preturi raportate la serviciile de profil de pe piata din Romania
-tarifele variaza in functie de complexitatea serviciului, de distanta de deplasare la adresa indicata si de substanta vidanjata.
Acum am extins colaborarea cu profesionistii de la Aquaactiv.ro si la locuinta aflata in apropierea Bucurestiului pentru vidanjarea putului absorbant si trebuie sa va spun ca am fost placut surprins sa-i regasesc si la locul meu de munca, una dintre scolile mari ale Capitalei unde au realizat reabilitarea retelei de canalizare care era foarte veche.
Nici nu stiti cat respect am fata de acesti oameni care isi fac cu pricepere meseria, cu simtul raspunderii datoria ca noi sa avem maximum de confort in locuinte. Cand au realizat vidanjarea fosei septice ne-au chemat sa ne arate ca au curatat-o in totalitate, putul absorbant l-au curatat mecanizat dupa golire.
Succesul lor se datoreaza promptitudinii, seriozitatii, priceperii si profesionalismului.
Recomandam tuturor oamenilor care au nevoie de o vidanja sa ia legatura cu reprezentantii acestei firme si sa tina cont de sfaturile lor, apoi sa-i cheme fara sa stea pe ganduri sa rezolve problemele.
Tineti legatura permanent cu ei fiindca in afara de vidanjat se ocupa si de verificat canalizari si reabilitat retele de canalizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *