Cum poti face bani cu masina de prisos

La noi, la romani, s-a lansat o moda in ultimul timp. Iata care sunt mentalitatile de actualitate:
-oamenii fac rate sa aiba cel mai performant telefon care apare pe piata
-si copiii de 5-6 ani au mobil
-cati membri ai familie exista, atatea masini stau in curte fiindca fiecare trebuie sa aiba masina lui cu care se duce si pana la colt sa-si cumpere paine.
Daca ai acasa o masina care sta degeaba si nu incape nici in garaj, trebuie sa iei masuri pentru ca:
-ruland cu ea foarte putin sau deloc se defecteaza
-lasand-o afara in ploaie si ninsoare rugineste
-achiti degeaba toate taxele pentru ea.
Chiar in acest moment poti face bani cu masina „de prisos” si ii poti asigura un loc bun intr-un garaj, cu alte cuvinte o dai la pastrare si iei si bani pe ea.
Cum faci? Tastezi cuvintele cheie cumpar auto iar dupa ce esti directionat la Casa-amanet.com urmezi instructiunile pas cu pas.
Orice autoturism ai duce la casa de amanet, daca este functional, iti iei banii pe el. Acelasi lucru poti face cu o motocicleta, ATV, scuter, camion sau tractor, in loc sa le tii sa se defecteze de tot.
Evaluarea bunurilor tale este corecta, de asemenea masinile sunt pastrate la loc sigur, daca nu te induri sa pe vinzi si alegi amanetarea lor.
Evaluarea bunurilor este onesta, vanzatorul primind 80% din valoarea acestora, iar suma primita ii permite sa-si rezolve problemele financiare presante. In cazul unor cheltuieli neprevazute: taxe de scolarizare, reparatii la casa, medicamente, pregatirea pentru participarea la o nunta sau la un botez, acesta este solutia eleganta: sa duci masina de rezerva la amanet si rezolvi astfel doua probleme:
-valorificarea unui bun. Traim in epoca in care cheltuielile cresc pe zi ce trece, iar nevoia de lichiditati a omului il invata sa fie inventiv. Aceasta este una dintre solutii.
-asigurarea unui loc sigur pentru masina ca sa fie salvata de la rugina.
Trec prin oras si vad peste tot masini abandonate. In multe dintre ele dorm oamenii strazi care nu au unde se duce, altele au ajuns fiare vechi, acoperite de murdarie.
Toate aceste epave ar fi putut fi salvate la timp prin intermediul casei de amanet, iar proprietarii lor ar fi luat niste bani.
A duce masina care sta mai tot timpul anului in curte la amanet sau a o vinde in schimbul unei sume frumusele este o dovada de chibzuinta.
Uneori, chiar daca ai o masina care iti asigura mobilitatea si esti strans cu usa, poti renunta la ea pentru un timp. De pilda nu poti ramane in urma cu ratele la casa si atunci renunti pentru un timp la autoturism si mergi cu metroul. Cand iti revii, iti recuperezi masina si toate problemele familiei s-au rezolvat.
Nu poti sa ramai in urma la intretinere si sa te plimbi cu masina de lux. Poti renunta la fel de bine un timp la ea ca problemele care au prioritate sa fie rezolvate.
In concluzie, nu lasati masina sa stea degeaba in soare, daca aveti nevoie de bani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *