Huawei P20 lite este disponibil pe plan local

  Huawei Consumer Business Group anunță disponibilitatea pe plan local a modelului Huawei P20 lite, un smartphone care combină cu succes designul premium cu performanța avansată la un preț competitiv.

Creat pentru tinerii cu un ritm de viață dinamic și mereu la curent cu ultimele tendințe în tehnologie, Huawei P20 lite este dotat cu ultima versiune de interfață, EMUI 8.0, un display FullView 2.0, un sistem dual – camera, precum și algoritmi de înfrumusețare încorporați în aplicația camerei, toate aceste caracteristici fiind menite să asigure consumatorilor o experiență de utilizare la superlativ.

  Huawei P20 lite este disponibil pe plan local în oferta operatorilor de telefonie mobilă și în magazinele partenere Huawei, în 3 variante de culoare: Klein Blue, Sakura Pink și Midnight Blue, având prețuri începând cu 1699 lei.

Afișaj excepțional și un design elegant minimalist

Creat pentru utilizatorii tineri, mereu în mișcare, Huawei P20 integrează un display FHD Huawei FullView 2.0, de 5.84 inci, o rezoluție de 2280x1080p și un raport ecran-carcasă de 19:9, care oferă o experiență de vizualizare fără cusur. „Retina HD”, încorporată în display-ul FullView 2.0, redă culorile vibrante și detaliile bogate, datorită densității pixelilor de 432ppi, precum și a ratei de contrast de 1500:1. Mai mult, display-ul integrat în Huawei P20 lite utilizează tehnologia CE de îmbunătățire a culorilor, tehnologie menită să îmbunătățească saturația imaginilor, determinând afișarea culorilor într-un mod clar și cât mai real, iar tonurile de culoare ale pielii să fie redate cât mai natural. Dotat și cu tehnologia 2D graphics engine, smartphone-ul este capabil să surprindă și cele mai fine detalii din jurul subiecților fotografiați.

Partea din spate a smartphone-ului încorporează sistemul “dual-camera”, poziționat pe verticală, în colțul din partea stânga sus, în timp ce logo-ul Huawei se află în partea stânga jos. Design-ul trimite cu gândul la camerele de filmat tradiționale, făcând din noul Huawei P20 lite un smartphone și mai interesant.

O experiență de fotografiere la „puterea” premium

Cu o cameră frontală de 16 MP și cu un sistem “dual-camera” principal, cu un obiectiv de 16MP și unul de 2MP, Huawei P20 lite este special creat pentru entuziaștii care vor să obțină fotografii demne de pus în ramă. Camerele foto integrate în P20 lite sunt capabile să surprindă până și cele mai mici și delicate detalii, și sunt capabile să se adapteze aproape instant la schimbările dintre cadrele bine iluminate si cele slab iluminate, surprinzând  în funcție de aceste cadre culorile cât mai exact, astfel încât utilizatorii să poată surprinde frumusețea fiecărui moment și să se bucure de el. Datorită efectul Bokeh și a algoritmilor de înfrumusețare naturali, sistemul “dual – camera” permite utilizatorilor să realizeze portrete de o calitate comparabilă cu cele obținute într-un studio profesionist.

Cu o capacitate de recunoaștere facială care se bazează pe 96 de puncte, camera frontală integrată în P20 lite este suficient de inteligentă încât să transforme fiecare selfie într-o imagine perfectă. În cele mai multe din cazuri, pozele surprinse cu o cameră digitală în condiții de iluminare scăzută reprezintă de fapt fotografii de o calitate inferioară, pixelate sau cu o reproducere slabă a culorilor. Pentru a combate aceste dezavantaje, P20 lite vine în ajutorul utilizatorilor cu o tehnologie de re-echilibrare a nivelului de lumină, care integrează surse de lumină din surse diferite, menite să optimizeze luminozitatea imaginii și să reducă raportul signal-to-noise (SNR) cu până la 300%.

Dispozitivul încorporează și asistență smart când vine vorba de funcțiile foto, oferind opțiuni precum surprinderea fotografiilor doar printr-un gest al mâinii, înlocuirea fundalului sau utilizarea efectelor AR, opțiuni ce le oferă utilizatorilor și mai multă libertate creativă prin intermediul fotografiilor.

Eficient, puternic și intuitiv

Huawei P20 lite este dotat cu interfața EMUI 8.0, capabilă să utilizeze cât mai bine atât avantajele software cât și pe cele hardware, cu scopul de-a optimiza CPU-ul pentru performanțe puternice, o experiență de utilizare fără cusur și o interacțiune persoană-dispozitiv cât mai inteligentă. De asemenea, EMUI 8.0 este capabilă să învețe comportamentul de utilizare și obiceiurile posesorului, reușind să anticipeze în mod inteligent nevoile acestuia. În plus, Huawei P20 lite este „echipat” cu numeroase caracteristici de multi-tasking precum opțiunea Floating Navigation Dock, opțiunea de Screenshot rapid utilizând trei degete (Three finger fast screenshot), Smart Split Screen, opțiunea de spațiu privat Huawei Private Space 2.0 sau opțiunea Gaming Assistant.

Pentru a susține încărcarea rapidă în condiții de siguranță deplină, noul Huawei P20 lite suportă tehnologia de încărcare rapidă de înaltă tensiune de 9V2A, ceea ce înseamnă o micșorare a timpului de încărcare de până la 30%, și o siguranță crescută datorită sistemului de protecție format din 15 straturi de securitate. Dispozitivul dispune, deasemenea, de o memorie mare de 4GB + 128GB sau 4GB + 64GB, oferind utilizatorilor libertatea de a instala un număr mare de jocuri, de-a descărca muzica preferată sau de-a viziona clipuri video.

Disponibil în patru variante de culoare cool, Klein Blue ( cu o peliculă lucioasă), Sakura Pink, Midnight Black și Platinum Gold, Huawei P20 lite se distinge datorită corpului din sticlă 2.5D, cu margini perfect curbate, ce conferă dispozitivului un aspect elegant, minimalist și sofisticat, fiind în același timp ușor de utilizat și de ținut în mână, fie că vorbim de vizionarea clipurilor video, de navigarea pe Internet sau de jocuri.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări și deservesc o treime din populația lumii. În anul 2017, Huawei s-a clasat pe locul al doilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 17 centre R&D în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India, China și Finlanda. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud etc. Cu peste 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *