Miababy lansează GrowAI – Inteligența artificială care ajută părinții la creșterea copilului

Miababy grow_final

Lansat anul trecut în luna iunie, magazinul online Miababy.ro anunță lansarea primului modul de inteligența artificiala integrat într-o platformă de ecommerce: GrowAI®

Proiectul a fost dezvoltat în ultimele 12 luni și își propune să revoluționeze modul în care tinerii părinți achiziționează online produse pentru cei mici.

“Miababy oferă deja o experiență personalizată, dar acum am dus lucrurile la următorul nivel! Am integrat în website această tehnologie care identifică și recomandă produsul potrivit în 90% din cazuri:

  • Anticipează nevoia clientului înainte ca acesta să fie conștient de ea. De exemplu, sunt situații în care clienții primesc recomandarea de a achiziționa o jucărie de dentiție, atunci când bebelușul se află în săptămâna de dezvoltare 18. Astfel de recomandări sunt bazate pe informații statistice culese de GrowAI®, informații care ne spun că primii dințisori apar în 96% din cazuri începând din săptămâna de dezvoltare 22.
  • Rata de succes este de peste 90%. Fiecare bebeluș se dezvoltă diferit, dar în peste 90% din cazuri, etapele de dezvoltare pot fi anticipate tinând cont de 3 indicatori simpli: vârsta, sexul și evoluția greutății celui mic. GrowAI® folosește acești 3 indicatori împreună cu date statistice, pe care le culege și le stochează, pentru a îmbunătăți și a adapta algoritmul de selecție și recomandare pentru fiecare client în parte.
  • Bazându-se pe istoricul de navigare, filtrare și cumpărare, învață gusturile fiecărui client și ține cont de afinitatea acestuia pentru anumite branduri, culori sau chiar preferințe legate de materialele ce intră în compoziția produselor (lemn, bumbac organic etc.).

Te-ai gândit cum ar fi ca site-ul pe care intri să știe imediat ce nevoie ai? Să nu mai trebuiască să cauți printre sute de produse, să citești review-uri sau să întrebi un prieten?

Intra acum pe site-ul miababy.ro, creaza-ti un cont și poți fi printre cei selectati pentru a testa noul sistem. Testul începe în această duminică și cei aleși urmează să primească din partea noastră vouchere pentru a testa sistemul și achiziționa produse.”, a declarat Noris Ciucă, directorul departamentului de cercetare și dezvoltare miababy.ro.
www.miababy.ro®

Miababy® este un magazin online, creat special pentru viitoarele mămici și părinții de copii mici, dar și orice altă persoană în căutare de cadouri pentru copii din această categorie de vârstă. Comparativ cu alte magazine care oferă o gamă similară de produse, Miababy® creează experiențe personalizate pentru clienții săi, le oferă produse inovatoare și informații relevante pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Bazându-se pe vârsta celui mic și experiențele și cumpărăturile anterioare ale părinților, Miababy® își anunță clienții când se apropie primul pas al copilului lor, primul său dințișor, sau când este momentul oportun să îi schimbe alimentația, lăsându-i pe părinți să se bucure cu adevărat de fiecare moment.

În secțiunea Infinity, părinții pot accesa conținut și recomandări pentru fiecare săptămână din viața bebelușului, precum și informații relevante pentru ultimele șase luni de sarcină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *