Primul televizor OLED Philips din gama 2018 este disponibil în România

65OLED873_4

Televizorul subțire OLED 4K de 65 de inchi, 65OLED873, cu Android TV, Ambilight și procesor de imagine Philips P5 a ajuns în magazinele din România

 Anul 2017 a fost unul spectaculos pentru Philips în ceea ce privește televizoarele OLED, iar pentru 2018 numărul de modele OLED s-a mărit la 5. În premieră, pe piață a ajuns un model de 65’’65OLED873, versiune care este de acum disponibilă și în România.

Tehnologii de ultimă generație

Noul model de 65’, OLED 873, este „fratele mai mare” al premiatului Philips 55POS9002. Acest model combină procesorul de imagine P5 și sistemul Ambilight pe trei laturi cu nivelurile de negru pur caracteristice OLED pentru a crea un nou punct de referință în calitatea imaginii TV.

Combinația dintre luminozitatea de 900 de niți a modelului 873, gama largă de culori garantată de panoul OLED și procesorul de imagine P5 permite modelului să atingă cu ușurință și chiar să depășescă standardele de certificare UHD Premium și standardul exigent Philips HDR Perfect – atât pentru conținut HDR10 cât și HLG.

Calitatea sunetului este impresionantă grație includerii tehnologiei triple ring și DTS HD Premium Sound.

Proporțiile rafinate și utilizarea materialelor premium se extind atât la rama de aluminiu cât și la suportul central sub formă de leagăn, care oferă modelului 873 un aspect de plutire. Șasiul extrem de subțire și dimensiunile foarte reduse ale panoului OLED, încadrate într-o ramă super-îngustă, evidențiază semnele distinctive ale filosofiei de design Philips „lightness visual”.

Modelul 873 rulează sistemul de operare Android TV (versiunea N) certificat de Google, permițând accesul la toate aplicațiile destinate televizoarelor prin Google Play Store.

Televizorul vine însoțit de două telecomenzi. Una dintre ele are tastatură full QWERTY pe partea din spate, lucru care facilitează introducearea de text, iar cealaltă telecomandă are microfon încorporat pentru comenzi vocale.

De asemenea, în urma unui update viitor, modelul OLED 873 va beneficia și de serviciul Google Assistant.

Noi modele OLED vor fi disponibile în România

Pe lângă 873, pe piața autohtonă vor fi disponibile pe parcursul anului 2018 și alte modele Philips din gama OLED, cu diagonala de 65” și de 55”.

Modelele OLED de la Philips sunt singurele televizoare OLED de pe piață cu funcția Ambilight, tehnologie patentată Philips.

Modelul 65OLED873 este disponibil în România la un preț de 14.999 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *