Si tu poti avea unul dintre cele mai mari salarii din Romania

Salarii uriase obtinute legal se dau si in Romanian, iar conditiile pentru a aplica la un post in studioul Money-Studio.ro sunt :
-sa ai minim 18 ani si maxim 35 de ani. Nu poti sa lucrezi in videochat minora fiind si trebuie sa fii tanara si sa arati bine!
-sa stii foarte bine o limba de circulatie internationala (chiar si subtilitatile acesteia), de preferinta engleza, dar se pare ca exista cereri si din partea vorbitorilor de limba franceza. Este posibil ca in curand, comunicarea sa se extinda si in limbile: italiana, spaniola si germana fiindca doritori sunt in toata lumea. In prezent exista informatii conform carora bogatii statelor din America Latina (vorbitori de spaniola) se inteleg mai mult prin semne cu frumoasele noastre modele de videochat, fiindca ei nu stiu engleza.
-sa fii politicoasa si manierata, sa ai competente de comunicare, orice ti-ar zice cel din spatele celuilalt monitor. Recent o fata care lucreaza in sistem mi-a povestit ca un client bogat ca un sultan o suna sa o injure si sa-i adreseze cuvinte urate, dar ea era mereu amabila, ii zambea si il intreba cum se simte si cu ce il poate ajuta. Rusinat de rabdarea si de politetea ei i-a cerut scuze si a devenit client permanent.
-in privinta aspectului fizic, poti fi si supla, dar si mai plinuta si inalta, dar si scunda, fiindca gusturile barbatilor sunt variate. Ingrijirea personala este esentiala, fiindca reprezinta cartea de vizita a studioului videochat respectiv. In plus ce model s-ar simti confortabil sa para nearanjat la par sau neepilat in fata camerei?
-se poate lucra in tura de dimineata sau in cea de seara, in functie de dorinta angajatelor, dar se recomanda un program constant sa stie clientul cand te gaseste.
Daca ai bifat aceste conditii, inainte de a te prezenta la interviul de angajare este bine sa stii ce ti se ofera in schimb:
-conditii extraordinare de munca. Mobilier confortabil, aparatura performanta, ambient placut. Nu vei lucra in ploaie sau in soare si nu este nicio ocupatie stresanta, dimpotriva dobandesti abilitati. De pilda la sfarsitul activitatii vei vorbi limba engleza ca un nativ, te vei simti confortabil in fata camerei de luat vederi, deci ai putea fi si prezentatoare de televiziune sau la diferite evenimente si vei fi un fin psiholog.
-cazare gratuita in conditii decente. Multe studiouri ofera locuinte de lux pentru modelele din provincie.
-confidentialitate deplina. Accesul la studio este posibil numai din strainatate, identitatea modelelor ramane secreta.
-securitate. Atat studiourile, cat si locuintele modelelor (in cazul in care sunt separate, dar de multe ori se opreste numai camera, iar angajata se simte ca acasa) se afla in imobile bine pazite, avand usi cu alarma si sistem de securitate.
As vrea sa-ti spun ca mai bine lucrezi intr-un studio videochat din tara ta, decat sa ingrijesti un batran sau sa lucrezi intr-o ferma peste hotare, fiindca persoana care te plateste are impresia ca poate dispune si de forta ta de munca si de trup si de suflet in egala masura. Ai multe sanse sa ajungi sclava sexuala lucrand la negru, printre necunoscuti, sansele fiind nule intr-un studio de videochat unde totul este legal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *