Acer anunta lansarea laptopurilor de gaming Nitro 5 echipate cu cele mai recente procesoare Intel Core i+

Bucuresti, 5 aprilie 2018 – Acer anunta cea mai recenta actualizare a seriei Nitro 5, laudata pentru stilul sau rafinat si pentru performantele remarcabile care vizeaza jucatorii amatori. Echipate cu cele mai recente procesoare din generatia 8, Intel Core i7 si Intel Core i7+, noile laptopuri de gaming Nitro 5 cu display de 15 inci ofera viteza si eficienta crescuta, pentru o senzatie de entuziasm de neegalat in timpul jocurilor online.

“Acer se bucura sa fie printre primele companii care pot oferi noile procesoare Intel Core i7+ pe laptopurile de gaming din seria Nitro 5”, a declarat Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer. “Nitro 5 ofera performante exceptionale la preturi accesibile, depasind astfel asteptarile jucatorilor amatori, dar si pe cele ale jucatorilor profesionisti care au nevoie de performante ridicate pentru sarcinile zilnice”.

“Noile procesoare Intel Core din generatia 8 sunt cele mai performante din portofoliul nostru, create pentru a impinge la maximum limitele jocurilor si a continutului grafic. Dispozitivele din seria Nitro 5 echipate cu procesoare Intel Core i7 si Intel Core i7+ inglobeaza tehnologii de ultima generatie, pentru a oferi performante de top, timp de raspuns si de incarcare ridicat cu ajutorul memoriei Intel Optane si a capabilitatilor WiFi Gigabit incorporate pe toate aceste laptopuri,” a declarat Chris Walker, Vice President, Client Computing Group si General Manager, Mobile Client Platforms, Intel. “Noile Acer Nitro 5 incorporeaza toate aceste tehnologii intr-un design fantastic.”

Create pentru performanta si control

Acer Nitro 5 sunt echipate cu cele mai recente procesoare Intel Core i7 si Intel Core i7+ din generatia 8 si ofera un design imbunatatit cu sase nuclee, accentul fiind pus pe performantele premium, astfel incat utilizatorii sa nu rateze niciodata un cadru sau o informatie vitala in timpul actiunii din jocuri, si cu memorie Intel®Optane™ care imbunatateste timpul de raspuns si de incarcare. Placile grafice NVIDIA® GeForce® GTX 1050Ti ofera o experienta grafica cu adevarat captivanta, cu redare mai rapida, texturi mai fine si iluminare dinamica pentru a detecta inamicii care se ascund chiar si in cele mai intunecate locuri. Noile Nitro 5 sunt echipate cu SSD NVMe PCIe cu capacitate de pana la 512GB, oferind spatiu suficient pentru aplicatii si jocuri si timpi de pornire foarte rapizi. Nitro 5 ofera pana la 32GB de memorie DDR4, care consuma cu 20% mai putina energie decat memoria DDR3, pentru sesiuni de jocuri mai eficiente. In timp ce va aflati pe campul de lupta, utilitarul Acer NitroSense monitorizeaza starea CPU/GPU, in timp ce tehnologia CoolBoost ajusteaza ventilatoarele pentru performante optime.

Design agresiv

Nitro 5 are un design rafinat si indraznet, care nu este intalnit in mod obisnuit la laptopurile de gaming, datorita texturii sale elegante. Balamaua de culoare rosie se potriveste perfect cu designul futurist al tastaturii iluminate, in timp ce ecranul de 15,6 inci Full HD IPS afiseaza imagini luminoase, cu detalii clare. O camera web HD frontala permite utilizatorilor sa comunice cu echipa in timp ce se pregatesc sa intre intr-o noua competitie si sa sarbatoreasca impreuna dupa ce victoria este asigurata. De asemenea, utilizatorii pot difuza cu usurinta jocuri live cu ajutorul Mixer, direct din bara de jocuri de pe Windows 10, apasand pur si simplu tasta Windows plus G.

Entuziasm Audio si Wireless Gigabit

Cu un sunet de inalta calitate, o componenta esentiala pentru jocuri, tehnologiile Dolby Audio™ Premium si Acer TrueHarmony ™ ofera cele mai clare detalii audio prin intermediul difuzoarelor atent reglate, pentru ca jucatorii sa poata auzi inamicii inainte ca acestia sa faca macar o miscare. Nitro 5 are tehnologie Intel®Wireless-AC 9560 2×2 802.11ac, care ofera performante Gigabit ce imbunatatesc experientele de joc, streaming si conferinte. O multitudine de porturi, incluzand USB Type-C ultra-rapid, HDMI 2.0 si Gigabit Ethernet, sunt incluse, astfel incat utilizatorii sa fie pregatiti pentru fiecare misiune, fie acasa, fie cand se afla in miscare.

Preturi si disponibilitate

Noile Acer Nitro 5 vor fi disponibile in regiunea EMEA din luna mai la preturi incepand de la €799.

Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea pot varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitate, specificatiile produsului si preturile pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *