AloTractari.ro ofera servicii utile soferilor care au probleme in trafic

AloTractari.ro este cartea de vizita online a specialistilor care vin in ajutorul soferilor aflati in impas, in trafic. In cazul in care soferii intampina probleme in trafic, din cauza faptului ca autoturismul nu le mai functioneaza sau au fost implicati intr-un accident auto, cea mai indicata solutie este sa apeleze la serviciile unei companii de tractari auto non-stop. Astfel, acestia se pot asigura ca masina le va fi dusa pana la cel mai apropiat service, cu ajutorul unei platforme, pentru a fi reparata de catre specialisti in domeniu

Compania AloTractari dispune de platforme care pot fi folosite pentru numeroase tipuri de autovehicule, indiferent daca este vorba despre unele mai mici, care au sub 1000 de kilograme sau unele mai mari, de peste 2000 de kilograme.

Timp scurt de interventie

Specialistii de la AloTractari se asigura intotdeauna ca timpul de interventie este foarte scurt, astfel incat soferii sa nu astepte foarte mult. De aceea, echipa este disponibila non-stop, 24 de ore din 24, indiferent de anotimp. Clientii nu trebuie decat sa sune la numarul de telefon afisat pe site sau sa trimita un mesaj pe adresa de e-mail si sa indice locul in care se afla.

Tarife

Tarifele sunt impartite pe categorii de greutate, in functie de autoturismul pe care il detin clientii. De exemplu, soferii care au nevoie de ajutor pe raza orasului Bucuresti vor plati 89 de lei, daca au autoturisme cu o greutate cuprinsa intre 800 si 1000 de kilograme, 120 de lei atunci cand masinile au intre 1001 si 1500 de kilograme, respectiv intre 150 si 250 de lei, daca autovehiculele au intre 1501 si 3500 de kilograme.

Este important de stiut ca se percepe si un tarif de stationare cuprins intre 30 si 50 de lei pe ora, in functie de durata de imobilizare a autoplatformelor care efectueaza operatiunile de tractare in Bucuresti.

Pentru a veni in sprijinul cat mai multor soferi, AloTractari poate interveni chiar si in tara. In astfel de situatii, soferii vor plati transportul dus-intors, iar preturile variaza intre 1,5 lei per kilometru si 2,5+ lei per kilometru, in functie de greutatea autoturismelor. In plus, soferii trebuie sa achiteze si serviciile de asistenta rutiera, daca este cazul, dupa cum urmeaza: 30 de lei pentru alimentarea bateriei cu curent, 45 de lei pentru schimbarea unei anvelope, 50 lei pentru vulcanizare, plus pretul vulcanizarii. Toate tarifele pot fi studiate pe site-ul companiei.

Soferii trebuie sa fie intotdeauna prudenti atunci cand pleaca la drum, mai ales daca in masina exista si alti pasageri. In astfel de situatii, ei sunt responsabili atat pentru propria viata, cat si pentru vietile celorlalte persoane din autoturism. In cazul in care autovehiculele se defecteaza si nu mai pornesc, cel mai bine este ca soferii sa apeleze la o firma specializata de tractari auto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *