Leaganul cu trei locuri imi aminteste de copilarie

Imi amintesc cat de rare si scumpe erau leaganele in copilarie, de aceea am ramas si acum cu nostalgia lor si ma uit cu jind (nu am gasit alt cuvant pentru a-mi exprima frustrarea) la copiii din parc care pot folosi leaganele mici, iar eu nu.
Cum locuiam la sat, ajungeam foarte rar in parc sa ma dau in leagan, cand eram copil. Bunicul, de mila mea, imi improvizase un leagan din doua roti de cauciuc asezate una peste alta prinse cu un lant, dar nu era deloc comod sa ma dau in el.
Asa m-am bucurat ca un copil cand am gasit balansoar  cu trei locuri in magazinul Dwyn.ro. Atat copiii, cat si adultii se pot bucura in voie de el, fiind loc suficient sa stai relaxat si sa te bucuri de privelistea din jur si de aerul curat.
Balansoarul Hollywood 3 locuri, Albastru, Tarrington House conduce detasat in topul vanzarilor datorita particularitatilor sale. Acestea sunt:
-cel mai eficient raport calitate pret. Desi in prezent costa 599 de lei, reducerea de pret fiind de 400 de lei, ofera maximum de confort beneficiarilor datorita suprafetei mari si pernei moi de la spate si de la sezut.
-aspectul. Balansoarul este foarte elegant, argintiul suportului din otel inoxidabil contrastand cu materialul textile si impermeabil de culoare albastru inchis
-daca se respecta instructiunile de folosire, iar iarna nu este lasat in zapada, poate rezista o viata.

-greutatea mai mica de 30 de kilograme permite sa fie mutat cu usurinta dintr-un loc in altul.

-balansoarul are disponibile trei locuri pentru adulti, dar copiii fiind mai mici, incap 4-5.

-nu exista riscuri de accidentare a copiilor, fiindca distanta de la balansoar la pamant este mica, in plus nu se pot da cu viteza in el, prin urmare nu se “da peste cap” ca un leagan.

-o familie compusa din trei membri (un copil si parintii acestuia) poate petrece impreuna clipe de vis.

Nu este nevoie sa te stresezi ca nu ai mijloc de transport sa il aduci acasa din magazin, fiindca Dwyn trimite marfurile la adresa indicata de client in formularul de comanda in 2-3 zile si  Inca o veste buna; ofera puncte de fidelitate in contul colaboratorilor fideli, iar punctele valoreaza bani, prin urmare reduceri la comenzile viitoare.

Acest magazin cu produse ieftine si foarte bune are reduceri substantiale de preturi si ofera si bonusuri ca toata lumea sa isi poata cumpara ceea ce doreste de aici: fie produse de amenajare a gradinii, fie electrocasnice, corpuri de iluminat sau produse de ingrijire personala.

Prin urmare, va recomand sa va grabiti sa plasati comenzile (puteti cumpara si in rate) fiindca perioada de reduceri tine numai pana pe 31 mai, 2018 si multi clienti au devenit dependent de acest minunat magazin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *