Iris, Trooper, Subcarpati si multi altii confirma prezenta la Old Blacks Festival

Case de bilete iabilet.ro pune la dispozitie la un pret senzational de numai 65 de lei, bilete pentru Festivalul Old Blacks care va avea loc pe 25 Mai 2018 la Arenele Romane, Bucuresti.

Desi la prima editie cu siguranta nu va fi ultima, deoarece Festivalul aduce formatii apreciate de toata lumea si care au ramas in istoria muzicii romanesti.

Trupe precum Iris, Trooper, Subcarpati, Vita-de-Vie si multi altii au confirmat prezenta la acest festival si garanteaza ca vor 100% pe scena in fata fanilor.

Este un aeveniment care nu trebuie ratat, deoarece ste mereu o ocazie speciala de ai revedea pe veteranii muzicii rock Iris fara de care Romania nu ar fi avut scena rock, de care ne putem bucura in ziua de azi.

De asemnea, Trooper formatia care face valva printre noua gneratie de rockeri si bikeri din Romania vor fi prezenti pentru a reduce un pic din atmosfera “Liceului cimitir” iar Vita-de-Vie gata sa contraatace cu “Basul si cu toba mare”.

Prezenta celor de la Subcarpati se va lasa cu siguranta cu semnale de fum din partea fanilor, deoarece acesti nonconformisti ai muzicii rap prin stilul lor unic, sunt iubiti atat de fanii muzicii rock cat si de hipsterii bucuresteni.

Formatia este respectata, deoarece in piesele lor se regasesc elemente din folclorul romanesc fiind foarte mandrii de originea lor.

Festivalul va tine 7 ore in aer liber, incepand la ora 18:00 cu opening acts iar pe parcurs formatiile mari isi vor face prezenta pana la punctul culminant mult asteptat de fani.

Bileltele raman disponibile online dar se pot achizitiona si la intrarea Festivalului Old Blacks pentru suma de 99 de lei.

Nu rata acest eveniment senzational de a revedea formatiile tale preferate alaturi de prietenii tai cu o bere rece!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *