Igiena si curatenia locului de munca

Pastrarea unei igiene si curatenii la locul de munca este extrem de importanta pentru angajati, deoarece acestia nu pot sa isi desfasoare activitatile zilnice cu acelasi randament iar task-urile de zi cu zi o sa intarzie ceea ce va afecta in mod direct productia firmei sau serviciile prestate.

Pe langa obligatia legala a patronilor de a asigura conditii optime de lucru, care daca nu sunt indeplinite conform legii pot aduce asupra firmei, sanctiuni considerabile si pot ajunge chiar pana la inchiderea sa, in primul rand ar trebui sa fie vorba de respectul fata de cei din jurul tau, mai ales daca este vorba de oamenii care iti mentin firma pe linia de plutire.

Incaperile de lucru trebuie sa fie curatate si dezinfectate zilnic, aerisite corespunzator si sa existe o ordine. S-a dovedit ca in lipsa acestora, oamenii nu mai pot lucra la adevaratele capacitati, deci in consecinta profitul firmei va fi afectat.

Insa pe langa prevederile legale este necesara folosirea unor produse si dezinfectanti de calitate care sa faca fata cu brio unui anumit flux de oameni , fie ca este vorba doar de angajati fie ca este vorba de angajati si clienti, in functie de obiectul de activitate al firmei.

Pentru achizitionarea unor produse de calitate, Sanito.ro sare in ajurtorul firmelor mici sau mari, avand la dispozitie o gama foarte variata de produse, dezinfectanti, detergenti si accesorii de tot felul.

De la covorase profesionale, mopuri, prosoape pliate , detergenti, dezinfectanti si asa mai departe, orice va avea nevoie o firma pentru intretinerea curateniei se va gasi pe acest sitedar de ce nu si pentru uz casnic.

In general curatenia trebuie sa fie facuta zilnic, astfel incat aerul si mirosul din incaperi sa fie mereu proaspat. Stergerea anumitor suprafete cum ar fi mobilierul este ideal daca ar fi facuta cu dezinfectanti si produse hartie , deoarece fiind de unica folosinta se vor arunca la gunoi si astfel nu vor mai exista carpele care colecteaza microbii.

Grupurile sanitare trebuie sa fie dotate obligatoriu cu role prosop hartie si sapun dezinfectant si hartie igienica, pentru ca angajatii sa isi poata pastra o igiena cat mai curata. Pe langa asta trabuie dezinfectate zilnic daca nu de mai multe ori in functie de fluxul de oameni care il frecventeaza.

Trebuie respectati angajatii si clientii pentru a avea o afacere prospera si care sa se mentina la un anumit nivel si statut. Fie ca este vorba de cineva care vrea sa se angajeze sau de posibili clienti ori colaboratori, acestia or sa doreasca sa fie incojurati de oameni placuti si daca este cazul de o intalnire, sa fie primiti intr-un spatiu placut care inspira incredere si bunastare.

Cu ajutorul produselor de la Sanitos.ro poti asigura cu succes conditiile necesare unui loc de munca decent si vei da dovada de respect fata de angajati care cu siguranta or sa recomande oricui are nevoie de un job curat si bine platit.

Concluzia este simpla, daca ordinea si curatenia o sa fie intretinuta corespunzator, tu ca angajator vei avea doar de castigat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *