Cum sa cumperi jantele potrivite pentru masina ta

Un set de jante auto este cea mai rapida metoda prin care poti imbunatati aspectul si performanta masinii tale. Insa alegerea unui set de jante poate fi dificila daca nu stii de unde sa cumperi sau cum sa stabilesti care jante sunt potrivite pentru masina ta. Acest articol iti va arata.
Jantele auto au prins contur in ultima perioada pe piata de autoturisme, datorita impactului major pe care il au asupra aspectului masinii tale si asupra performantei lor. Prin urmare, multi soferi doresc sa isi schimbe setul de jante auto cu care masina lor a venit din fabrica cu un alt model care sa le reprezinte personalitatea.

Xby Counterflix

Ramane insa intrebarea, ce dimensiune de jante aliaj este potrivita pentru masina dvs? La fel ca anvelopele si jantele au o dimensiune care trebuie respectata daca doriti sa le montati direct pe butuc, fara alte modificari.

Dimensiunea completa a unei jante este de forma 6.5XR15 5X110 CB:65.1 ET:35, fiecare cifra avand importanta sa. De aceea este important sa faceti o configurare in prealabil dupa modelul de masina pe care il aveti pentru a fi sigur ca se potrivesc. Sunt cazuri cand dimensiunea noilor jante este la fel ca si cea a jantelor pe care le aveti deja pe masina, insa cele noi nu se potrivesc din cauza aspectului lor (prea concave, prea convexe) si ating in etrieri sau aripa.

Cea mai simpla metoda prin care puteti sa cumparati jante este online. Avantajele sunt nenumarate

– puteti analiza oferta de jante aliaj, jante tabla sau hybrid de la birou si nu sunteti limitat de un inventar fizic. Puteti sa analizati astfel rapid dimensiunile jantelor, daca se potrivesc sau nu. Sunt disponobile si configuratoare online de jante, unde introduceti datele masinii si va ofera modele care sunt compatibile cu masina dvs fara a fi nevoie de modificari.

– livrarea este gratuita oriunde in tara, indiferent de cantitatea comandata. Puteti sa le livrati astfel la adresa dvs sau la orice adresa doriti, cu optiunea de a plati ramburs, online sau prin OP daca sunteti firma

– beneficiati de garantie 2 ani si certificat de conformitatea pentru calitatea jantelor. Pentru orice defect de fabrica, primiti banii inapoi sau o alta janta asemanatoare.

Exista o serie de avantaje majore in achizitia de jante auto online si nu dintr-o locatie fizica. Este recomandat sa optati pentru jante aliaj de calitate si sa nu cumparati doar dupa considerente economice si sa optati pentru jante aliaj ieftine, performanta masinii avand de suferit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *