AOC lansează gama V2: monitoare elegante și foarte subțiri

AOC anunță lansarea gamei V2 cu trei monitoare cu dimensiuni de 21,5”, 23,8” și 27” inch. Aceste modele elegante și foarte subțiri sunt echipate cu panouri ISP Full HD (1920×1080 ppx), cu 3 laturi fără ramă care oferă unghiuri largi de vizualizare (178/178) și culori accentuate (acoperire de 72% a gamei NTSC). Noul design inovativ „edge” ascunde rama ecranului în spatele panoului pentru un aspect foarte clar. Aspectul atrăgător continuă cu un profil lateral extrem de subțire (7,7 mm pentru monitoarele de 21,5” și 23,6” inch, 7,9 pentru cele de 27” inch) și cu o carcasă poziționată pe partea din spate a monitorului. Suportul metalic la fel de elegant și robust susține monitorul într-o poziție optimă și oferă un unghi de înclinare de 20 de grade, găzduiește alimentarea, intrarea pentru căști și conexiunile pentru semnal video. De asemenea, monitoarele din gama V2 au un timp rapid de răspuns de 5 ms, refresh rate de 75 Hz și tehnologia AMD FreeSync.

22V2Q_LR_front_2_Source

Datorită timpului de răspuns de 5 ms, refresh rate de 75 Hz și a tehnologiei AMD FreeSync, care elimină efectele de randare și anomaliile, gama V2 satisface nevoile celor mai mulți gameri ocazionali.

 Design elegant și subțire – Noua gamă AOC V2 vine în trei variante: de 21,5”, 23,8” și 27” inch

Gama debutează cu monitoare în trei dimensiuni diferite: 22V2Q (21,5” inch), 24V2Q (23,8” inch) și 27V2Q (27” inch). Toate cele trei modele sunt dotate cu panouri IPS cu 3 laturi fără ramă, care oferă unghiuri de vizualizare excelente (178/178°) și o redare precisă a culorilor. Nivelul de luminozitate de 250 cd/m² asigură o bună vizibilitate în camerele luminoase sau însorite. Designul inovativ al gamei V2 prezintă un aspect compact și elegant. Aceste monitoare lasă impresia unor imagini plutitoare neobstrucționate de rame groase sau un spate voluminos. Profilul subțire a gamei V2 are grosimea unui smartphone (7,7 mm pentru modelele de 21,5” și 23,8” inch și 7,9 mm pentru modelul de 27” de inch).

22V2Q_LR_side_to_left_Source

22V2Q_LR_side_to_left_liquid_design_Source

Gama V2 prezintă refresh rate de 75 Hz, tehnologia AMD FreeSync, timp de răspuns de 5ms, care împreună oferă o experiență de gaming fluidă, fără efect de randare sau anomalii în timpul jocului. În combinație cu aspectul impresionant și designul deosebit, culorile vii și capabilitățile pentru gaming, gama V2 se potrivește perfect studenților, utilizatorilor ce urmăresc programe de divertisment, dar și cei care își doresc să prezinte cu mândrie monitoarele. Intrările digitale care includ HDMI sau DisplayPort, permit conectarea diverselor surse de divertisment în afară de PC-uri sau laptopuri, cum ar fi console pentru jocuri, set-top box-uri, etc. Ieșirea audio permite conectarea caștilor sau a unor difuzoare externe.

AOC_22V2Q

De asemenea, datorită construcției sale atrăgătoare, gama V2 este potrivită pentru spațiile publice unde design-ul exterior al monitorului devine mai important. Finisajul negru foarte lucios al bazei în formă de pătrat, suportul metalic gol și rama inferioară care găzduiește butoanele OSD contribuie la aspectul premium al acestor monitoare.

Totodată, gama V2 este dotată cu tehnologii inovative AOC, precum Flicker-Free, care reglează luminozitatea prin curent continuu (DC) în loc de PWM (Modulația Impulsurilor în lățime) sau Low Blue Mode care reduce lungimile de undă albastră care ar putea fi dăunătoare. Inovațiile continuă cu Clear Vision, care sporește claritatea și intensitatea conținutului SD (Standard Definition). Pentru o productivitate sporită, gama V2 suportă configurații cu mai multe monitoare ușor de gestionat cu soft-ul AOC Screen+.

AOC_22V2Q_Front2

Încurajând o planetă mult mai sustenabilă și verde, gama V2 de la AOC aderează la regulile EPA 7.0.

Modelele 22V2Q (21,5” inch), 24V2Q (23,8” inch) și 27V2Q (27” inch) vin însoțite de cabluri DisplayPort și HDMI, dispun de o garanție de 3 ani și vor fi disponibile începând cu luna iulie 2018, la un preț recomandat de 649 lei, 689 lei, respectiv 969 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *