Tombola #FanDeFun pune la bataie marele premiu un autoturism si zeci de premii pentru fanii Divertiland

Divertiland Water Park organizeaza intre 6 iulie si 1 septembrie tombola suprema a verii #FanDeFun. Evenimentul are loc in cel de-al 6-lea sezon in care parcul de distractii opereaza si are ca scop recompensarea pasionatilor de soare si aventura care vor vizita cel mai mare parc acvatic din Romania pana la sfarsitul sezonului estival. Mai multe zile de veselie inseamna mai multe sanse de castig! Premiul cel mare consta intr-un autoturism de noua generatie, dar entuziastii verii pot castiga numeroase alte premii care mobilizeaza la distractie: 6 biciclete Mountain Bike, 6 biciclete pentru copii, 6 trotinete, 6 abonamente la WorldClass, 6 abonamnete la Divertiland Water Park pentru sezonul 2019, 6 carduri cadou Forever 21, 6 cine romantice in doi, 20 de bodyboard-uri si 20 de umbrele de plaja.

#FanDeFun Divertiland Water Park
#FanDeFun Divertiland Water Park

In cadrul tombolei, Divertiland Water Park isi indeamna fanii sa vina la parcul acvatic, in perioada 6 iulie – 2 septembrie, de unde sa le impartaseasca prietenilor imagini sau filmulete si, daca nu au facut-o deja, sa dea like + share paginii de Facebook Divertiland Water Park, follow pe Instagram si subscribe pe YouTube.

Regulamentul de desfasurare al tombolei este unul foarte simplu. Fiecare vizitator al Divertiland Water Park care isi achizitioneaza biletul de acces primeste in zona de acces un talon de participare pe care daca il va depune in urna special amenajata din incinta parcului acvatic, va intra in cursa pentru premiile puse in joc. Cate vizite, atatea taloane primite, indiferent daca biletele sunt cumparate online sau direct de la casierie. Principiul se aplica intocmai si in cazul biletelor de familie, care vor aduce cumparatorului un numar de taloane egal cu cel al vizitatorilor care au obtinut accesul. In cazul persoanelor care nu au implinit 18 ani, talonul trebuie completat de un adult cu datele personale ale acestuia.

Divertiland Water Park este deschis de luni pana duminica de la ora 10:00 la ora 20:00, iar toboganele sunt operabile in intervalul orar 11:00 – 18:00.

Situat la iesirea din cartierul Militari, parcul de distractii este foarte accesibil. Poate cea mai rapida cale de a ajunge la cel mai mare parc acvatic din Romania este cu trenul, de la Gara de Nord si Gara Basarab. Cei care doresc sa calatoreasca cu metroul pot cobori la statiile Pacii sau Preciziei, de unde vor fi preluati de autobuzele Divertibus cu oprire directa la Divertiland. Destinatia poate fi vizitata si prin intermediul autobuzelor RATB 236 si 137, ultimul circula insa doar pana la statia Hornbach, de unde pot continua calatoria cu autobuzele Divertibus. Programul de transport in detaliu poate fi vizualizat pe site-ul Divertiland Water Park.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *