Lucrurile bune vin atunci cand ai nevoie

Atunci cand se pare ca iti pierzi speranta si totul pare in zadar exista si posibilitatea sa primesti ajutorul din partea cui te astepti mai putin.

Asta mi s-a intamplat anul trecut cand trebuia sa plec in concediu si mi-am pierdut ceasul. Desi nu ar fi fost o problema, ceasul pe care tocmai il pierdusem era destul de scump si il cumparasem special pentru a face scufundari in mare. Dar, fara sa stiu, bunica tocmai imi auzise amaraciunea si a decis sa imi ofere un mic ajutor pentru a-mi cumpara altul nou. S-a oferit sa imi finanteze noua achizitie pe care aveam sa o comand tot de pe magazinul online Ceasmania, de unde il cumparasem si pe cel pierdut.

Ceasmania este un magazin foarte cunoscut ce comercializeaza ceasuri de inalta calitate, iar gama lor ofera ceasuri barbati si ceasuri dama la preturi foarte rezonabile.

Am ales un ceas de la brand-ul Jacques Lemans, modelul Liverpool, foarte rezistent, realizat din otel, cu geam din cristal mineral durificat, cu bratara din piele albastra. Cel mai important aspect il reprezinta faptul ca acest ceas poate rezista pana la 100 de metri adancime. Mai mult decat suficient pentru scufundarile pe care le voi face in Marea Neagra.

La scurt timp a ajuns si coletul iar in pachet era surpriza. Ceasul avea si un certificat de autenticitate lucru pe care nu l-am mai intalnit pana acum. Am fost cu adevarta satisfacut de aceasta achizitie, deoarece am avut garantia ca acest ceas este unul foarte valoros. Cu siguranta aveam sa il port multi ani. Daca modelul Liverpool de pe site-ul magazinului Ceasmania arata bine, in realitate este superb. De fiecare data cand il port ma simt precum un membru al inaltei societati.

Recomand Ceasmania tuturor, deoarece este cel mai sigur magazin din Romania, ce comercializeaza ceasuri de inalta calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *