Probleme cu aerul conditionat? Descopera un inlocuitor simplu

Opt ore intr-o incapere cu aer conditionat pot sa fie extrem de nocive pentru organismul tau. Chiar daca pe moment nu resimti ca te afecteaza consecintele apar in timp. Raceli frecvente, usturimi nazale, raguseala sau simptome de astm bronsic, toate acestea pot sa apara de la respiratia aerului rece produs de aparatul de aer conditionat. Desigur, in ciuda efectelor negative trebuie sa recunoastem beneficiile majore de a pastra o temperatura optima intr-un spatiu de lucru.

Majoritatea cladirilor de birouri folosesc pe timp de vara aceasta modalitate de a crea o temperatura placuta in cadrul incaperilor de lucru. Totusi, aceasta nu este singura modalitate. O alternativa simpla, sanatoasa si mai ieftina este reprezentata de foliile reflectorizante. Aceste tipuri de folii reflectorizante se aplica pe geamurile cladirilor si reduc supraincalzirea acestora pe perioada sezonului cald.

Atunci cand exista folii pe geamuri, aparatul de aer conditionat devine aproape inutil deoarece nu mai este nevoie sa fie pornit. In acest fel, se va economisi curent electric, iar mediul va fi unul mai sanatos. Foliile reflectorizante reusesc sa mentina o temperatura constanta si optima pentru lucru. Acest tip de folie se poate aplica pe orice suprafata, pe orice tip de geam si mai prezinta inca un avantaj major: in caz de accidente in care geamul este spart, folia va retine toate cioburile evitand imprastierea lor si provocarea ranilor.

In ceea ce priveste vizibilitatea, foliile reflectorizante reduc vizibilitatea din exterior in interior, ceea ce sporeste gradul de intimitate si creeaza un oarecare confort pentru angajati, insa din interior se poate privi pe geam. Se poate opta pentru o gama diversa de nuante astfel incat sa se asorteze cu suprafata din sticla, cu cadranele sau cu alte materialele de constructii. Se poate alege o nuanta de argintiu, bronz sau gri.

Daca urmaresti sa achizitionezi folii reflectorizante trebuie sa stii ca acestea se vand la metru patrat sub forma de role. Astfel incat, inainte de a face achizitia trebuie sa stii bine care este suprafata totala pe care doresti sa o acoperi cu foliile reflectorizante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *