Este mai ieftin sa repari

Inca de mic preferam sa gasesc solutii cum ar fi sa repar lucrurile defecte in loc sa cumpar altele noi. Situatia nu s-a schimbat nici ca adult, atunci cand un prieten mi-a cerut ajutorul sa ii repar o drujba.

Neavand de-a face cu acest domeniu, am analizat toate posibilitatile si am ajuns la concluzia ca de vina este carburatorul.

  • am explicat ca unicul mod de a repara drujba era sa cumpera un carburator nou. Acesta a acceptat, deoarece este mai ieftin sa repari decat sa cumperi alta drujba noua.

Am inceput sa ma documentez si am hotarat ca  Magazinul-depiese.com dispune de cele mai avantajoase oferte pentru un carburator drujba.

Acesta are pe site exact de modelul de care aveam nevoie. Un carburator Stihl TS410!

Pretul afisat pe site-ul lor a fost unul foarte avantajos iar pretul transportului este destul de multumitor.

Dupa ce am pus comanda, am fost avizat de un e-mail ca voi primi produsul in 48 de ore. Respectand data precizata, la fix 2 zile, a sosit curierul care mi-a predat pachetul.

Nu am mai stat pe ganduri si am inceput sa despachetez carburatorul de drujba. Mi-a luat ceva timp, deoarece coletul a fost foarte bine sigilat pentru a proteja continutul.

Dupa ce i-am dat de cap si am scos carburatorul, m-am apucat sa montez noua piesa pe drujba. Cu ocazia aceasta, am sters fiecare componenta facand-o ca noua.

Operatiunea a fost un succes, deoarece piesa s-a potrivit la fix iar drujba functioneaza mai bine ca oricand.

Recomand Magazinul-de-piese, deoarece s-au miscat foarte repede in a trimite piesa iar pretul de pe site-ul lor este unul foarte convenabil. Sugerez celor care doresc sa faca astfel de reparatii sa incerce piesele lor de pe site, deoarece se vor potrivi mereu acestea fiind originale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *