Un dentist bine pregatit profesional si onest.

Un dentist bun valoreaza aur, iar daca ai obtinut datele sale de contact si programare, nu renunta la serviciile sale, nici dupa ce te vezi cu lucrearea terminata sau „gura incheiata”, cum spun ei.
La Megasmile.ro am gasit numai dentisti bine pregatiti profesional si onesti. Pregatirea profesionala este reflectata de specializare.
In aceesi unitate vei obtine cele mai bune servicii de MEDICINA DENTARA, ORTODONTIE SI ORTOPEDIE DENTO-FACIALA, CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARA si IMPLANTOLOGIE.
Un dentist onest pune cu precizie pivoti, albeste responsabil dantura, devitalizeaza numai ceea ce trebuie devitalizat, alege cea mai buna solutie de indreptare a dintilor crescuti stramb. Un stomatolog onest alege ceea ce este mai avantajos pentru tine din punct de vedere estetic si al sanatatii, nu operatiunea cea mai costisitoare. De pilda dentistul de buna credinta care mi-a lucrat m-a sfatuit cum sa aleg corect coroanele ceramice sa platesc mai putin si sa am si o dantura buna. Atitudinea lui m-a uimit fiindca nu mi-a recomandat cele mai scumpe materiale, ci combinatia eficienta din toate punctele de vedere.

Ce mai apreciez la ei? Faptul ca prezinta deschis perioada de garantie a unui implant, in ce perioade nu este recomandat si descrierea amanuntita a etapelor implantului.
Onestitatea este reflectata in garantia oferita fiecarei lucrari in parte. Dentistul moral isi asuma raspunderea si dupa ce oamenii ies din cabinet cu noii dinti si garanteaza durabilitatea lucrarii, iar in caz de eroare profesionala (pacientii au declarat ca niciodata nu s-a comis un act medical eronat in clinica mentionata mai sus), acesta se corecteaza gratuit.
Preturile stabilite la clinica prezentata mai sus sunt omenoase, in sensul ca toti pacientii pot veni sa isi rezolve problemele cu dantura la cele mai mici preturi, iar in cazul in care nu dispun de aceasta suma, pentru ca o dantura serios deteriorata necesita mult tratament costisitor, se accepta plata in 12 rate lunare, fara dobanda.
Preturile sunt mici raportate la:
-aparatura din dotarea cabinetelor. Toate sistemele acelea costa foarte mult, iar investitiile se amortizeaza in timp.
-consumabilele. Sunt folosite fel si fel de substante pentru canal, pentru anestezie, iar acestea sunt scumpe. Am observat ca medicii schimba acul la fiecare pacient in parte ca si manusile de unica folosinta, despre spalatul mainilor cu atentie nu mai vorbim. 5-10 minute mainile sunt spalate cu sapun inainte de inceperea procedurilor propriu-zise. Instrumentele care nu pot fi schimbate sunt sterilizate dupa fiecare utilizare.
Toate acestea le-am observat urmarind cu atentie medicul inainte de a se ocupa de mine. Si scaunul stomatologic este sters cu spirt.
-utilitatile. Cu siguranta ca se consuma multa energie electrica pentru cate albiri dentare se fac, detartrajuri sau devitalizari si multa apa cu spalarea mainilor medicului si apa din paharul de unica folosinta cu care pacientul isi clateste gura.
Imi plac dentistii care lucreaza finut, cu maxima pricepere, astfel incat sa nu il supuna gratuit unor chinuri inutile si sa genereze nervozitatea pacientului.
Daca exista incredere reciproca si respect, experienta va fi una dintre cele mai placute: pacientul nu va uita niciodata medicul care l-a facut iar sa zambeasca, in timp ce dentistul va avea satisfactia morala ca a restaurat cu pricepere aspectul clientului sau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *