Nicio nunta fara filmare video

Filmarea nuntii face parte din cele mai populare obiceiuri in ziua de azi si proaspetii casatoriti se intrec in a avea pelicule cat mai reusite si originale .

De ce o filmare a nuntii?

Spre deosebire de fotografii, filmarile de nunta ofera imagini mai detaliate ce surprind toate momentele placute de la o nunta.

De la taierea tortului pana la dansul mirilor, o filmare poate imortaliza momentele placute de pe pelicula de care mirii se vor bucura toata viata.

Cei care isi doresc o asemenea filmare pentru nunta lor si vor sa afle informatii despre pret video nunta, pot apela la Madvideo.

Madvideo este o echipa de profesionisti infiintata in anul 2009 de catre videograful Madalin Dumitru.

Madalin si-a luat meseria in serios inca de la inceput si a constatat ca nu vrea sa ofere doar o simpla filmare oamenilor, ci o experienta pe care sa nu o uite toata viata.

Casatoria este unul din cei mai importanti pasi in viata care uneste doua destine intr-unul singur si este important ca acest eveniment sa fie imortalizat.

Echipa Madvideo pune la dispozitia clientilor 14 videografi de profesie, toti avand un simt artistic propriu. Acestia dispun de cele mai moderne echipamente de filmare in domeniu iar experienta lor este foarte mare.

Fiecare dintre expertii de la Madvideo, fie ca este vorba de Dan, Sorin, Madalin sau George, toti detin aptitudini unice de a produce ceva deosebit de fiecare data.

Clientiilor li se da posibilitatea de a alege un pachet personalizat care sa includa filmarea cu drona, mai multi videografi sau servicii precum “Thrash the Dress” care a dobandit popularitate in ultimul timp.

Madvideo este echipa de profesionisti la care doresti sa apelezi pent filmarea din ziua nuntii tale.

Pagina lor web dispune de toate informatiile necesare pentru a intra in contact cu echipa si pentru a programa serviciile unuia dintre cei 14 profesionisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *