Garsoniere la pret de masini

Piata imobiliara nu este niciodata una stabila, deoarece poate sa creasca si sa scada dupa bunul plac, iar daca mai depinzi si de un buget fix trebuie sa te misti repede si sa achizitionezi cand prinzi oferta.

Trainind in capitala, viata este scumpa iar achizitionarea unei locuinte fara, sa faci rate, este un lux pe care putin si-l permit. Dar nu am lasat asta sa ma impiedice si am decis ca voi pleca din Bucuresti intr-un alt oras, unde piata imobiliara este mai ieftina. Avand deja un buget fix, ma gandeam sa cumpar o garsoniera iar locul ideal pentru mine, din start, a fost Arges. Am ales sa ma mut in Arges, deoarece bunicii mei se trag din aceste locuri si doream sa ma intorc la origini.

Prin intermediul site-ului Ziarulimobiliar.ro, am inceput sa caut anunturi cu garsoniere Arges, iar majoritate rezultatelor au fost foarte satisfacatoare. Venind dintr-un oras unde locuintele costa foarte mult, mi s-a parut ca pretul unei garsoniere in Arges este asemanator cu unul al unei masini noi in Bucuresti. Mi-a dat toate motivele de bucurie de care aveam nevoie.

Ziarulimobiliar.ro detine o multuime de astfel de anunuti cu garsoniere de vanzare iar majoritatea sunt complet renovate si beneficiaza de toate utilitatile.

Datorita pretului convenabil pe care l-am platit la achizitionare, mi-am permis sa fac si anumite modificari care m-au facut sa castig mai mult spatiu. De exemplu, balconul l-am transformat in bucatarie iar in camera principala am tras un perete fals pentru a delimita dormitorul de mini living-ul pe care l-am amenajat.

Recomand Ziarulimobiliar.ro pentru a beneficia de cele mai bune preturi in domeniul imobiliar. Atunci cand piata isi schimba preturile, este cazul sa schimbam orasul.

Ziarulimobiliar.ro m-a ajutat sa imi gasesc o locuinta in cel mai scurt timp, avand rezultate peste asteptarile mele. Toate anunturile de pe site sunt actualizate zilnic pentru a garanta o rata a succesului de 100 %.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *