Cauti un fotograf bun? Recomand Cotea Razvan!

In ziua de azi, este usor sa gasesti un fotograf botez – dar mai greu este sa il gasesti pe cel mai bun dintre ei. Daca si tu esti in cautarea unui fotograf bun, eu zic sa te opresti, deoarece eu ti-l recomand pe Cotea Razvan, fotograf cu o vasta experienta in domeniul fotografiei, specialist in meseria aleasa, pe care o practica cu foarte multa pasiune!
Razvan Cotea a stiut dintotdeauna cum sa combine utilul cu placutul, astfel luand nastere fotografiile impresionante pe care reuseste sa le faca, la fiecare eveniment la care a participat vreodata. Este genul de persoana care stie sa comunice usor cu toti clientii cu care intra in contact, reusind astfel sa le transpuna propria viziune in fotografii.


In plus, ca orice fotograf care se respecta, el foloseste aparatura moderna, cu care surprinde orice cadru in imagini clare si viu colorate. Iar pe langa aceste lucruri, capteaza si emotiile de pe chipul oamenilor, cu usurinta. Stie exact unde sa fie, cand sa fie. Este omul din umbra, ce reuseste sa isi faca treaba impecabil, fiind in acelasi timp si foarte discret. Stie cum sa lucreze cu oamenii, astfel incat orice sedinta foto sa decurga cat mai natural. In plus, isi ia meseria mereu in serios, chiar daca stie sa glumeasca si sa destinda atmosfera, atunci cand este nevoie.
Ce trebuie sa ai in vedere, atunci cand apelezi la serviciile unui fotograf profesionist? Inainte de toate, trebuie sa il cauti si sa il contactezi din timp, astfel incat sa fii sigur ca acesta este disponibil in data in care tu ai marele eveniment (este mult mai sigur sa procedezi asa). Apoi trebuie sa ii comunicati acestuia locatia in care va avea loc – eventual mergeti cu acesta si la fata locului sau chiar in toate locatiile in care doriti sa aibe loc sedintele foto. Trebuie sa ii mentionati si ce viziune aveti voi asupra intregului eveniment, astfel incat fotograful sa reuseasca sa combine aceasta viziune a voastra personala cu viziunea lui.
Pretul unui fotograf profesionist poate sa varieze, in functie de cateva elemente simple, si anume: numarul de ore sau numarul de fotografii pe care acesta le face, aparatura pe care o foloseste sau alte detalii, doar de fotograf cunoscute. Sunt aspecte care se discuta intre patru ochi, cum s-ar zice si care sunt confidentiale. Este important sa existe confidentialitatea aceasta intre ‘’client’’ si ‘’vanzator’’, deoarece asta denota o relatie de incredere, ce se cladeste pe principiul discretiei – un concept pe care Cotea Razvan il intelege pe deplin!
Daca vrei sa ai parte de fotografii reusite, atunci este musai sa apelezi la Cotea Razvan – fotograf cu experienta – ca sa nu ai parte de surprize neplacute dupa. Stim cu totii ca o alegere neinspirata, ne poate face sa regretam (uneori prea tarziu) acest lucru. De ce sa te trezesti, dupa terminarea evenimentului, cu fotografii nereusite, care nu sunt clare sau care sunt prea intunecate, cand te poti bucura de un album foto complet, expresiv, demn de admirat si peste ani si ani de zile?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *