Moda – slabiciunea tuturor femeilor

In moda si in drama, nimic nu intrece femeia! Nici nu cred ca are rost sa incerc sa contrazic aceste cuvinte, deoarece faptele vorbesc de la sine. Am dreptate, doamnelor? Stati linistite, nu condemn acest lucru – pana la urma, toti avem cate o slabiciune, mai mica sau mai mare, fata de ceva anume. Unii sunt pasionati de sport, altii / altele de carti, femeile (sau cel putin cea mai mare parte din ele) sunt adeptele modei. Iar in ceea ce priveste moda, aceasta se schimba constant, parca tocmai pentru a da femeilor mereu ceva de furca, pentru ca de fiecare data cand apare ceva nou in materie de haine, se declanseaza un val de ‘’isterie’’ tipic feminina.


Dar la ce ma refer, cand spun ‘’isterie’’? Poate este un cuvant dur, dar care descrie simpla nevoie (de nestavilit, ce-i drept) a femeii de a face cumparaturi, atunci cand citeste undeva cuvantul ‘’reduceri’’. Ca sa nu mai vorbesc de slabiciunea acestora pentru rochii de ocazie perfecte, cele mai vanate piese vestimentare, dintre toate categoriile existente pe piata. Indiferent de modelul rochiei, daca aceasta se afla sub sigla ‘’reducere’’, pai nu mai e mult pana se declanseaza o adevarata lupta pentru supravietuire! Si daca exagerez, o fac doar pentru ca suna mult mai amuzant sa descriu pasiunea femeilor pentru rochii, in acest fel.
Moda a fost si o sa fie mereu obiect de entertaining pentru doamne si domnisoare. Acestea urmaresc, cu mare interes, cele mai noi lansari ale caselor de moda sau ale magazinelor online, care comercializeaza haine. Dar si mai bine este cand vorbim de magazinele online, care au devenit mult mai populare, deoarece reprezinta varianta mai comoda a clasicelor cumparaturi, prin magazine fizice.
Exista o diferenta mare intre cumparaturile din magazine fizice si cumparaturile din online – iar balanta avantajelor inclina catre online, fara discutie. In primul rand, nu pierzi timp – stim ca uneori este greu sau peste mana sa mergi pana la un anumit magazin, care se afla la mare distanta fata de casa ta, iar drumul in sine, dus-intors, poate sa fie obositor. Apoi nu mai obosesti carand hainele pe care le-ai cumparat, deoarece daca le comanzi de pe net, acestea iti sunt livrate direct in fata casei tale, prin curier rapid si te poti bucura si de transport gratuit, in unele cazuri. Asadar, intr-o singura zi poti ‘’vizita’’ o gramada de magazine, fara sa obosesti!
In concluzie, inca de cand doamnele au descoperit avantajele shoppingului online, acestea cauta oferte zilnice, reduceri sau magazine noi, pe care nu le-au descoperit inca. Este o vanatoare mult mai placuta, ca sa spun asa. Si asta pentru ca are loc din confortul propriului camin. Deci nu putem spune ca le invinuim pentru ‘’patima’’ hainelor, pentru ca efectiv nu ai cum rezista tentatiei, atunci cand ai toate lucrurile bune de partea ta. Voi ce parere aveti? Este moda ceva prea exagerat la femei? Sau aceasta are justificare, atunci cand vine vorba despre acestea? Cu siguranta, parerile sunt impartite, dar unele lucruri clar nu se vor schimba niciodata, iar unul dintre aceste lucruri, este mania femeilor pentru haine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *