Profesionistii care lucreaza la Funerarenicolas.ro sunt harnici ca albinele

Goga a definit admirabil oamenii care lucreaza fara intrerupere in poemul Plugarii, numindu-i ”crestini ce n-aveti sarbatoare”. La fel sunt si profesionistii implicati in transport funerar international de la Funerarenicolas.ro.
La orice ora din zi sau din noapte ii contactati, ei sunt la post sa ofere consultanta, sa va imbarbateze si sa fie alaturi de dumneavoastra in incercarea coplesitoare prin care treceti. Neobositi ca albinele se organizeaza in echipe eficiente ca decedatul pe care il asteptati sa fie adus la timp in tara si sa i se organizeze o inmormantare crestineasca sa isi afle linistea alaturi de cei dragi.
Pentru unii poate fi sarbatoare, pentru altii somn linistitor, pentru ei conteaza ajutorul dat clientului, cand are mai mare nevoie de el.
Ca totul sa mearga ceas, si-au impartit sarcinile de lucru pe tari, fiindca si legislatia funerara este diferita. Soferii sunt albinele lucratoare ale firmei, fiindca strabat drumurile lumii, in echipe de cate doi, daca au de condus mult si calatoresc si pe timp de noapte ca persoana draga sa fie adusa acasa si redata alor sai.


Ei dovedesc maxima prudenta la volan si respect si au grija de masinile pe care le au in subordine. Masinile funerarea de la firma prezentata mai sus sunt deosebite fiindca:
-sunt deosebit de elegante. Da, stiu, sunt triste, sobre prin aspect (insemn specific) si semnificatie, dar nu pot fi altfel.
-dupa fiecare utilizare sunt igienizate atent. Curatarea se face in exterior si in interior, astfel ca la fiecare transport funerar stralucesc de curatenie.
-sunt dotate cu frig. Trupul neinsufletit nu are de suferit la temperaturi cuprinse intre 3-5 grade Celsius, mai ales ca a fost si imbalsamat cu responsabilitate inaintea plecarii la drum.
-starea tehnica este perfecta. Nu exista pericolul de a ramane in pana pe drum si de a se impune trimiterea unei masini la schimb.
-detine autorizatie pentru transportul funerar international legal. Decedatul calatoreste legal 100%.
-toate taxele, politele de asigurare si impozitele pentru masini sunt achitate la zi
-sunt sigure, sicriul poate fi fixat perfect sa nu cada in timpul calatoriei.
Cred ca ati inteles cat de mult se munceste in cadrul firmei, dar asta nu este tot, fiindca nu am prezentat toate sectoarele care au legatura cu trasportul funerar international.
Merita elogiat si personalul care alearga pentru obtinerea actelor necesare plecarii la drum. Se depune efort ca dosarul de repatriere sa fie complet, adica sa contina: certificat international de deces, pasaport funerar international si adeverinta de imbalsamare. Actele necesita si traducere.
Si cei care se ocupa de aprovizionarea reprezentatelor sunt neobositi. Pe stoc trebuie sa fie mereu sicrie din zinc si din lemn, cruci, haine, truse de imbalsamare, consumabile si ustensile pentru toaletarea decedatului.
Urmeaza si cei care imbraca mortul, il asaza in sicriu si sigileaza capacul.
Totul este gata la timp datorita coordonatorului care are grija ca operatiunile sa se sincronizeze.
Asa, prin truda acestor oameni harnici si sufletisti putem sa ne aducem mortii dragi acasa si sa fim linistiti ca ne-am indeplinit datoria fata de ei.
Harnici ca albinele, responsabili si iuti ei fac totul la superlativ, iar mii de clienti sunt multumiti de serviciile lor premium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *