Orchestrapetrecaretii, traditie de familie

La prima nunta din familie a cantat Orchestrapetrecaretii.ro toata lumea a fost multumita, iar mirii sunt fericiti si au doi copii frumosi, inteligenti si sanatosi. Imi amintesc modul solemn in care au inceput sa cante si salutul politicos adresat publicului la inceputul programului.
Au fost intai momentele de virtuozitate, ca lumea sa poata dansa, apoi slagare de muzica populara si usoara, ritmuri latino, grecesti si tiganesti.
Dupa fiecar gen de muzica lumea apaluda in picioare minute in sir.
Referitor la pret? Pot spune ca a fost mai mult decat rezonabil raportat la prestatia de calitate premium.


Nu a fost nevoie nici de microfoane, nici de boxe sau instrumente fiindca au venit cu tot ce a fost necesar. Oameni cu adevarat frumosi in exterior si in interior au determinat publicul sa ii iubeasca neconditionat si sa-i asculte cu atentie. Se spune ca, de regula, la restaurant si la nunta, dupa ce incep sa discute aprins si mai beau si doua-trei paharele, oamenii nu mai asculta muzica. O percep in fundal, fara sa fie atenti la cuvinte, la expresia fetei celui care interpreteaza, la modul in care acompaniamentul pune in valoare vocea solistului.
In cazul lor, lucrurile se petrec cu totul altfel. Oamenii asculta si beau, se ridica si danseaza cu pasiune ravasiti de cantece.
Prima nunta din familie a fost a fratelui meu cel mare si s-a dovedit un succes datorita acestei formatii.
Au urmat botezurile si s-a mers pe principiul continuitatii succesului. Ar fi fost nedrept sa nu vina tot ei, fiindca au avut mana buna la nunta.
Sa va mai spun ca fratele meu si-a cunoscut viitoarea sotie dansand cu ea in brate tot la o nunta, unde cantau acesti instrumentisti si solisti talentati?
Unde este muzica buna iubirea se implineste, prieteniile dintre oameni se maturizeaza, omenia se dubleaza sau tripleaza. A urmat nunta sorei mele. Ea a fost mai norocoasa fiindca i-a chemat in extrasezon si i s-a oferit un discount de 25 %. Isi cunoscuse viitorul sot la nunta fratelui nostru. S-au indragostit in timp ce au dansat tot pe muzica lor.
Muzica lor s-a dovedit a fi cu lipici, asa ca ne-a casatorit pe toti.
In toamna, imi va veni randul. Evident ca am mari emotii fiindca trec la o alta etapa a vietii plina de responsabilitati, dar am alaturi atatea familii si acesti muzicieni de calitate premium, incat sunt sigura ca va fi bine.
Sunt fericita ca ii stiu demult si ca datele de contact au fost la indemana sa fie si la nunta mea muzica la fel de buna ca la nuntile fratilor si surorilor mele. De fapt, de la o nunta la alta am observant evolutia, asa ca la nunta mea vor canta perfect, cum nu au mai cantat vreodata!
Noi, cei din neamul nostru, am stabilit un parteneriat de cursa lunga cu aceasta formatie, iar lucrul acesta ne face bine. Cum trimitem sau ne ducem cu invitatiile, cum se intereseaza lumea, daca mai avem aceeasi muzica buna.
Muzica buna este promisiunea dansului ingeresc, a atmosferei linistite pe deplin si a supremei fericiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *