Reparatii si intretinere de echipament de birou

Reparatiile si intretinerea echipamentelor de birou oferite de compania CopyService, include un set de activitati, cel mai adesea, in cadrul unui abonament sau al unui contract unic.

Principalele servicii

Lucrari de intretinere periodica. Aceasta este o lista a operatiunilor necesare, regulate care sunt inregistrate in pasaportul unui anumit dispozitiv. De exemplu, service imprimante canon este realizata dupa producerea unui anumit numar de copii, cat si pentru hardware-ul dispozitivului, frecventa sa fiind data de durata de timp.

 • Reparatii de echipamente de birou. Acest serviciu este necesar in cazul unei situatii de urgenta. Aceasta poate fi fie o defectiune hardware, fie o problema software. In special, reparatia dispozitivelor de tiparire este necesara in absenta unei defectiuni de imagine pe pagina. Este important sa eviti perioadele de nefunctionare in birou.

Utilizeaza ajutorul CopyService

Compania noastra ofera servicii de calitate pentru intretinerea si repararea echipamentelor de birou de orice tip. Majoritatea lucrarilor se desfasoara direct la biroul clientului, sau in central nostru, daca este necesara diagnosticarea profunda a dispozitivului. Principalele avantaje ale colaborarii cu noi:

 • Calitate impecabila. Intretinerea si reparatia echipamentului este efectuata de specialisti certificati care au multi ani de experienta in efectuarea unei astfel de lucrari. Folosim numai consumabile de inalta calitate si componente originale.
 • Abordare flexibila. Compania CopyService ofera doi algoritmi de cooperare – servicii unice (apel in caz de defectiune) si suport complet pentru abonati. Pentru inchirierea echipamentelor de imprimare si copiere se incheie un contract.
 • Lucram cu furnizorii de piese de schimb si consumabile fara intermediari si asiguram costul minim pentru client. Se utilizeaza politica individuala a preturilor.

Ce este inclus in serviciile de intretinere?

 • Diagnosticarea regulata. Compania de service verifica periodic performanta tuturor componentelor echipamentului pentru a identifica problemele potentiale si a determina resursele reale.
 • Lucrari planificate. Aceste activitati includ inlocuirea pieselor uzate si a echipamentelor de birou cu o durata limitata de viata.
 • Furnizarea de consumabile. Consumabilele de toner toner imprimanta samsung si cartuse pentru echipamentele laser, sunt livrate in mod regulat sau la cerere.
 • Reparatii de echipamente de birou. Un contract de inchiriere a copiatoarelor obliga o companie de inchiriere si servicii sa asigure 100% timp de functionare, deci daca apare o defectiune, echipa CopyService o elimina intr-un timp scurt. Echipamentele de schimb sunt furnizate pe perioada de inchiriere a dispozitivelor second hand.
 • Ajustarea software-ului. Specialistul asigura instalarea in timp util a firmware-ului si a driverelor noi pentru a mentine functionalitatea la nivelul maxim.
 • Un acord poate asigura pregatirea si consultarea personalului companiei clientului. Acest lucru reduce sansa de defalcare a echipamentelor de birou datorita factorului uman.

Copiator second hand

Compania noastra ofera inchirieri copiatoare   second hande, pentru companii si industrii de orice specializare, precum si pentru institutii. Oferim suport de inalta calitate pentru clienti si optimizarea fluxului de lucru eficient. Principalele avantaje ale contractului de inchiriere:

 • Nici un cost suplimentar pentru achizitionarea de echipamente. Vom oferi companiei tale echipamentele cele mai recente de la marci de top, in special copiatoarele fiabile si echipamentele multifunctionale de la companii japoneze.
 • 100% timp de functionare. Garantam clientilor nostri livrari ale consumabilelor de calitate si buna functionare a tuturor echipamentelor de service copiatoare , la timp. La efectuarea lucrarilor de reparatii se furnizeaza echipamente similare inlocuibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *