De ce sa inchiriezi un copiator de la CopyService

Nu ai bani pentru copierea documentelor? Copiatorul nu este disponibil în mod constant, fiind nevoit sa faci pauze de lucru? In acest caz, nu ai decat o singura varianta. Inchiriaza un copiator de la compania CopyService. Aici vei gasi o ofertă unică,  oferită de expertii companiei, si, realizata numai pentru tine si pentru cei ce vor sa economiseasca timpul si banii.

Obține echipamentul dorit prin inchirieri copiatoare

Pentru organizațiile care au nevoie de copierea documentelor de înaltă calitate în birourile lor, CopyService oferă inchirieri copiatoare pentru birou si, de asemeni, pentru cei ca si-au facut un buissines din asta. De asemenea, inchirierea de copiatoare te scuteste de „durerea de cap” cu întreținerea echipamentelor de birou. Reprezentantii companiei sunt pregătiți să puna la dispoziția fiecărui solicitant,  un parc de echipamente pentru clienti sau să ofere spre închiriere copiatoare moderne care permit configurarea activitatii oricărui birou. În acest scop, compania CopyService pune la dispozitia clientului echipamente pentru tipărirea obișnuită a documentelor, precum si copiatoare și dispozitive multifuncționale.

Avantaje

De ce este avantajos să nu cumperi echipament de birou, ci sa inchei un contract de inchiriere pentru un copiator de la firma CopyService? Deoarece nu trebuie să cheltui bani pentru a cumpăra echipament scump din capitalul tau de lucru, si, care nu este întotdeauna suficient. Clientul care a luat dispozitivul în chirie este eliberat de necesitatea de a căuta un centru de copiere de înaltă calitate, de a cauta furnizori pentru toner sau de a cauta o firma cu care sa incheie un contract pentru service intretinere si reparatii. Tot ceea ce trebuie să faci, daca vei inchiria un copiator de la CopyService, este de a informa specialistii de la firma de inchirieri, in cazul in care a apărut o defecțiune în aparat.

Specialiștii CopyService vor sosi într-un timp scurt la sediul clientului și vor elimina toate neajunsurile din echipamentului furnizat. Dacă echipamentul trebuie să fie luat de la client pentru reparare, atunci pentru acel moment el va primi un dispozitiv similar, care sa-l inlocuiasca. Companiile  care se îndreaptă către compania CopyService,  nu trebuie să înțeleagă hardware-ul complex al copiatorului. Instalarea și configurarea dispozitivelor se fac de catre reprezentantii CopyService.  Condițiile pentru inchirierea unui copiator, implică economii semnificative în ceea ce privește costurile si timpul.

Serviciul de inchirieri imprimante,  este benefic pentru companii mari si mici, mai ales din punct de vedere economic.  Plata se efectuează conform contractului semnat. Adică, clientul va sti din timp cât va costa o luna de intretinere a echipamentului. De altfel, va sti intotdeauna cât de multe coli trebuie să copieze intr-o lună. Cu ajutorul unui copiator inchiriat, poti presta servicii de copiere pentru clienti, poti tipari documente pentru sedinte, consilii, intalniri de afaceri, poti face copii ale formularelor pentru concursuri si examene si multe altele.De asemenea, optand pentru inchirieri copiatoare de la firma CopyService,  vei beneficia de service copiatoare  si intretinere la timp, intotdeauna vei avea un control total asupra tuturor costurilor de imprimare și vei plăti numai pentru copii tipărite la sfârșitul perioadei de raportare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *