Vizita online, la ‘Dent Fix Pro’ S.R.L. Bucuresti, marca IVORY

M-am amuzat copios si pot sa spun ca sunt putin euforica in acest moment, deoarece am experimentat website-ul dentfix.ro. Nastrusnica, copilaroasa, rebela si plina de acel umor pe care il extrag din nimic si din toate aspectele vietii, m-am pus pe sotii. Am accesat chatul online a firmei Dent Fix Pro S.R.L. Bucuresti.

Clinica IVORY: ‘suntem online si va putem ajuta cu orice problema, puteti discuta cu robotul nostru Richard!’

Ei bine… Richard (robotul) are poza, una destul de… atragatoare, deci are identitate. Draguta cum sunt, nu puteam sa nu ma bag in seama… L-am abordat elegant, salutandu-l si, placere mare, nu gluma… el chiar mi-a raspuns! Am inceput sa-l provoc, doar asa, in treacat, cat sa-mi satisfac nedumeririle… Prefacandu-ma necunoscatoare am intrebat: ‘de ce dentfix.ro’?

Raspunsul lui Richard nu a intarziat sa apara:’ Firma se numeste Dent Fix Pro SRL. IVORY este doar marca’.

Intervin si explic: ‘Imi trebuiesc niste informatii, pentru ca fac niste studii in domeniu. Va multumesc, raspunsul ma va ajuta foarte mult’. Primesc un: ‘Cu placere!’

Ce doresc sa subliniez ar fi faptul ca tehnica moderna, felul in care specialistii care au construit web site-ul Clinicii IVORY si modul cum au transpus in pagina grafica si stilul mi se pare extraordinar, la mine una a prins, mi-a atras atentia.

Daca eram o novice, in mod sigur credeam ca Richard, ‘robotul’ care m-a ajutat in mod obiectiv este un domn elegant si… bine educat. Intebandu-l daca are raspunsuri la mai toate intrebarile, amabilul a zis ca nu.

Redau discutia mai jos:

Intrebare: ‘In studiul meu, pot sa folosesc faptul ca dl Richard, adica robotul, daca am inteles eu bine, mi-a raspuns imediat? Pot sa-i folosesc numele?’

Raspuns: ‘Desigur. Nu e domn. E un program in computer’.

I: ‘Nu eram sigura, multumesc foarte mult. Se pare ca Robert are raspunsuri la toate intrebarile adresate de clienti. Am dreptate?’

R: Nu!

Comentariul meu: ‘Multumesc, imi place nespus de mult cum functionati si m-ati ajutat enorm’.

R: ‘Cu placere! Nu e problema daca pot raspunde cu intarziere?’.

C:‘Richard o sa te rog ca in zilele urmatoare sa nu te superi daca revin cu alte intrebari.? O sa am nevoie de ajutor privind studiile mele si cercetarile pe care le fac in domeniul stomatologie copii . Multumesc foarte mult!’.

Pentru mine, ca observator, doresc a accentua si a aduce in prim-plan ideea geniala de a fi in contact 24/24 cu pacientii, cu ajutorul informaticii. O clinica care intr-adevar isi arata valoarea…

Contactul permanent cu oamenii, care au nevoie sa adreseze intrebari, unele poate chiar urgente, este clara dovada de RESPECT fata de sine si fata de pacienti.        Nu spun ca nu ar mai exista firme care sa aiba programe informatice inslatate cu intrebari si raspunsuri prestabilite, insa nu stiu de ce la clinica stomatologia IVORY m-a incantat peste masura ca am putut primi raspunsurile destul de coerente, logice si multumitoare intr-un timp relativ scurt, de doar cateva secunde.

Concluzionand, la finalul cercetarii mele, pentru interactiunea cu pacientii si nu numai, Clinicii IVORY ii  acord nota 10 din 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *