Allview lansează Campania 100 100 ani, 100 produse reduse, 100 cadouri

Brandul autohton Allview sărbătorește într-un mod inedit Centenarul Marii Uniri, alături de clienții săi, cărora le oferă întreaga lună decembrie 100 de produse reduse și șansa de a câștiga unul dintre cele 100 de premii puse în joc.

Cele mai apetisante reduceri din cadrul campaniei sunt la telefoanele din gama Soul X5 și X4 Soul, la televizoarele Allview, dar și la o serie largă de smart-device-uri și accesorii. Amatorii de reduceri pot achiziționa acum flagship-ul Soul X5 Pro cu doar 1299 lei. X4 Infinity N are prețul special de 699 lei, iar LED TV-ul 4K de 49 inch de la Allview costă pe timpul derulării campaniei doar 1599 lei și vine cu un Chromecast cadou. BoxaV-bass este redusă la 99 lei, iar cântarul SmartCare, dispozitivul care îți monitorizează sănătatea, costă acum doar 249 lei.

În afară de reducerile consistente, reprezentanții Allview pun la bătaie și 100 de premii speciale, printre care se numără tablete, laptopuri, telefoane, LED Tv-uri, brățări Allfit, boxe portabile și alte suprize.

Oricine cumpără un produs Allview de pe https://www.allview.ro/ , până în 31 decembrie, este automat înscris la tragerea la sorți pentru unul sau mai multe dintre cele 100 de cadouri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *