Sarmul tau, in micul Paris!

Salonul de infrumusetare Antica Studio este locul in care toate visele despre frumusete, confort si rasfat ale femeilor devin realitate si unde tu, femeia, eterna frumusete, esti venerata si purtata in lumea diafana a culorilor si stilurilor pentru o prezenta a imaginii tale perfecte. Aici, interiorul fiecarei femei capata valente aparte, frumusetea sufletului fiind evidentiata pe chip de specialistii nostrii, prin tehnici si echipamente moderne. Intrucat timpul isi pune permanent amprenta pe chipul gratios al femeii, echipa Antica Studio avand competente artistice si arhitecurale de bonton creeaza aspectul frumusetii originale oricarui chip. A fi frumoasa nu inseamna a fi perfecta! Perfectiunea are caracter individual. A fi frumoasa inseamna sa te simti frumoasa in pielea ta, cu machiajul si coafura pe care le porti.

 Felul in care iti aranjezi parul la coafor este oglinda starii tale de spirit si astfel iti pui semnatura propriei personalitati si al unui stil autentic. Aceasta  spune totul despre femeia ajunsa la maturitate  desi a parcurs o perioada adolescentina, in suflet pastrandu-i-se gingasia si naturaletea de copil. Stilistii salonului Antica Studio sunt artistii de care ai nevoie, acestia incununadu-ti ziua atunci cand iti picteaza fin suvitele diafane  in culori demne de cele mai frumoase tablouri. Nu pentru toti frumusetea are acelasi caracter. Mesajul acestui salon coafura Bucuresti  este de a transmite prin machiaj si coafura trasaturile tale frumoase estompandu-ti discret anumite linii pentru a pune intr-o lumina si mai favorabila alte trasaturi ale chipului tau, reinventat de fiecare data.

Personalitatea femeii este foarte importanta si de aceea comunicarea este esentiala. Cel mai bun rezultat il obtii mereu in echipa impreuna cu make-up artist-ul. Astfel, din dorinta de a retrai prin aceasta experienta un vis numai al tau, colaborezi cu profesionistii nostrii fiindca noi nu lucram cu oameni ci lucram cu caractere si personalitati.. Acesta este primul aspect care trebuie corect evaluat atunci cand vei trece pragul salonului nostru. Doar asa rezultatele vor fi mai presus de asteptarile tale si visele iti vor deveni  realitate. Doamnele zilelor noastre isi doresc o experienta completa, vor sa patrunda intr-un spatiu modern si conectat la o lume beauty in care sa simta ca pasesc intr-o lume imaculata din globul de cristal.

Pasind in salonul Antica Studio vei fi incantata fiindca exista un melanj intre tehnicile folosite in saloanele de infrumusetare din vremurile apuse si tehnicile noi astfel incat ne insusim si aplicam tot ceea ce este mai bun din toate timpurile. Noi ne ocupam sa dam culoare vietii femeii, sa evidentiem caracteristicile fetei, sa o intinerim si ne straduim ca toate metodele folosite pentru aceasta sa fie o relaxare. Antica Studio ofera iti ofera permanent un dialog intre relaxarea la SPA si un spatiu dedicat constructiei si reconstructiei imaginiitale personale. Atentia de care beneficiezi in centrul SPA,  alaturi de practicile de infrumusetare sunt aparte create pentru femeie, pentru a-i sublinia eterna frumusete si a calatori alaturi de ea in universul frumusetii absolute. Dupa ce ne-ai trecut pragul, iesind in strada,vei lumina cu sarmul tau, micul Paris!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *