Campania de reduceri de ianuarie de pe PlayStation Store include peste 1.500 de produse

București, 21 decembrie 2018:  Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) dă startul campaniei de reduceri de ianuarie: discount-uri de până la 70% pentru jocuri, dar și o serie de oferte pentru add-on-uri și multe alte produse.

Reduceri de până la 70% pentru jocuri pe PlayStation Store

  • Campania începe vineri, 21 decembrie 2018 și se încheie vineri, 18 ianuarie 2019 (câteva promoții se vor încheia pe 11 ianuarie)
  • Reducerile vor fi actualizate pe data de 4 ianuarie 2019, atunci când unele promoții se vor încheia și vor fi adăugate noi discount-uri
  • Campanie include reduceri pentru unele din cele mai apreciate jocuri din 2018, inclusiv FIFA 19, Call of Duty®: Black Ops 4, Fortnite – Standard Founders Pack și The Sims™ 4

Pentru mai multe detalii, vizitați https://store.playstation.com.

 

About Sony Interactive Entertainment Europe Ltd

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE), cu sediul în Londra, Regatul Unit, este responsabil pentru brandul și gama de produse și servicii PlayStation® în cele 109 teritorii deservite de SIEE ca sediu regional pentru Sony Interactive Entertainment (SIE). PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation® include PlayStation®4, PlayStation®VR, PlayStation®Vita, PlayStation®3, PlayStation™Store, PlayStation®Plus, PlayStation™Video, PlayStation™Music, PlayStation™Now, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide.

PlayStation este marcă înregistrată Sony Interactive Entertainment Inc. Toate celelalte mărci aparțin proprietarilor lor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *