Climatico iti schimba casa

Dupa caldura pe care am avut-o vara aceata, m-am hotarat sa scot banii din buzunar si sa imi cumpar un aer conditionat. Desigur, nu dispuneam de o suma foarte mare pe care sa o investesc in aparate de aer conditionat, insa un prieten imi recomandase magazinul Climatico.

Acest magazin online este specializat in comercializarea de produse de tip aer conditionat Daikin la preturi foarte avantajoase pecare si le pot permite toti.

De ce Daikin?

Aceast brand japonez este recunoscut in toata lumea pentru calitatea sa superioara, iar produsele de la aceasta marca au o rezistenta foarte mare fata de restul produselor.

De aceea, am decis sa ma uit cu atentie in gama lor de produse si sa aleg ceva care sa ma avantajeze. Cautand pe site-ul lor un aer conditionat, nu am putut sa ratez informatiile pretioase oferite la fiecare produs. Pentru un cost suplimentar, Climatico poate sa trimita o echipa de experti in instalatii de aer codnitionat la domiciliu pentru a face totul ca la carte.

Intr-un final, am ales modelul de aer conditionat Daikin FTXB20C-RXB20C Inverter 7000 BTU. Acest model este perfect datorita pretului avantajos si a optiunilor prezente pentru acest model. In primul rand, acest model de aer conditionat poate fi folosit de la distanta folosind telecomanda care este inclusa in pachet.

Pe langa functia de racire, acest model mai acopera si functia de dezumidificare, incalzire, purificare si ventilatie.

Avand in vedere pretul fara concurenta, am decis sa aleg si un montaj standard oferit de catre echipa celor de la Climatico.

Intreaga operatiune a fost un succes si am fost foarte multumit de cum s-a prezentat echipa Climatico care a montat aerul conditionat, dar si de produs in sine. S-a simtit imediat diferenta cand l-am pornit si nu a trebuit sa mai respir aerul cald si sufocant. Chiar daca l-am instalat in sezonul rece, asta nu inseamna ca nu il pot folosi. Daikin FTXB20C-RXB20C Inverter 7000 BTU este perfect capabil sa incalzeasca incaperea la fel de bine precum o raceste.

Recomand Climatico.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *