Sanatate cu produse bio de la magazinul biomania.ro

In ultima vreme, suntem bombardati de produse alimentare modificate genetic, in a caror componenta au fost folosite ingrasaminte artificiale, pesticide si ierbicide. Nu mai avem siguranta ca atunci cand intram in magazin putem cumpara produse 100% bio, deoarece chiar si produsele cu eticheta ECO pot contine anumite ingrediente daunatoare organismului. Aliatul de incredere este magazinul online www.biomania.ro!

Magazinul online biomania.ro se afla in topul furnizorilor de produse 100% naturale si contine cea mai vasta gama de alimente bio de pe piata. Inca de la inceputurile sale, mai exact din anul 2008,a obtinut certificatul produselor sale, Austria Bio Garantie. Astfel, consumatorii beneficiaza de alimente naturale iar informatiile oferite de catre magazinul online sunt adevarate.

Garantia produselor bio este data de obtinerea certificatului Austria Bio Garantie an de an. Certficatul garanteaza calitatea produselor comercializate, acestea fiind realizate, depozitate si transportate conform legislatiei aflate in vigoare.

In cazul in care nu sunteti familiarizati cu alimentele bio, suntem aici pentru a va ajuta si pentru a va informa! Unul dintre cele mai cautate produse este laptele vegetal care inlocuieste, datorita proprietatiilor sale benefice pentru organism, laptele de origine animala.

Laptele vegetal poate fi obtinut din multe ingrediente foarte sanatoase. Unele dintre acestea sunt cocosul, caju-ul si orezul brun. Laptele vegetal este o alternativa mult mai sanatoasa a laptelui de origine animala, deoarece acesta nu contine colesterol si lactoza. Astfel, consumul de lapte vegetal  este prielnic si pentru persoane cu intoleranta la lactoza sau care prezinta alergii in urma consumului de lapte de origine animala. In plus, laptele vegetal poate fi consumat si in perioada postului, asigurand aportul esential de energie.

Bautura din cocos&caju din magazinul online www.biomania.ro

Bautura cocos&caju are efecte benefice asupra organismului, datorita ingredientelor minune din care este realizata.

Nuca de cocos contine vitamine, magneziu, fier, potasiu, zinc, cupru si mangan. In proportie de 90%, nuca de cocos contine grasimi saturate benefice pentru absorbtia calciului in oase.

Nucile de caju au un continut mai scazut de grasimi si au proprietati nutritive valoroase. In compozitia nucilor de caju se afla elemente ca: magneziul, fosforul, manganul, cuprul si triptofanul. Nucile de caju sunt benefice pentru sanatatea inimii, protejand organismul de problemele cardiologice.

In plus, orice bautura bio din magazinul nostru va ajuta in lupta impotriva kilogramelor in plus, fiind aliatul vostru de incredere pentru o dieta sanatoasa!

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre bautura din cocos&caju, accesati linkul urmator: https://www.biomania.ro/bautura-bio-din-nuci-caju-si-cocos-isola-bio-1l-fara-gluten.html

Bautura orez brun din magazinul online www.biomania.ro

Orezul brun este benefic organismului deoarece pastreaza toata cantitatea de fibre si germeni aflate in compozitia lui. Conform studiilor, se pare ca orezul brun contine de doua ori mai multe fibre, minerale şi fitonutrienţi. Orezul reduce aciditatea din sange si mentine densitatea osoasa.

Iata cum laptele vegetal va poate ajuta sa dobanditi un stil de viata sanatos. Magazinul nostru va ofera o gama foarte variata de produse bio, pe care le puteti combina cu laptele vegetal.

Pentru informatii aditionale, accesati oricand site-ul nostru sau contactati-ne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *